Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kirjailijavieraana Kalervo Kärki Jyväskylän Vaajakosken aluekirjastossa 22.9.

Kirjailijavieraana Kalervo Kärki Jyväskylän Vaajakosken aluekirjastossa 22.9.

Kalervo Kärki on kirjailijavieraana Jyväskylän Vaajakosken aluekirjastossa (Urheilutie 36 B, Vaajakoski) tiistaina 22.9. klo 18.00. Kärki esittelee uutuuskirjaansa Sydämeni sävel - Toivo Kärki ja hänen musiikkinsa.

Tämä suurteos kuvaa Toivo Kärjen elämänkaaren siten, että tarkastelun pääpaino on hänen musiikissaan. Kärjen koko äänitetty tuotanto käydään läpi aikajärjestyksessä, ja musiikin rinnalla kulkee hänen elämäntarinansa, jota höystetään lehti- ja kirjallisuussitaatein sekä sukulaisten ja muiden aikalaisten muisteluksin. Kirjailija Kalervo Kärki (s. 1945) on nuorin Toivo Kärjen kolmesta lapsesta. Hän teki ammattiuransa ensin Helsingin yliopiston teoreettisen fysiikan assistenttina, sitten Nilsiän lukion matematiikan, fysiikan ja kemian vanhempana lehtorina. Kalervo Kärki on perehtynyt syvällisesti vanhempaan suomalaiseen iskelmään, ja toki muuhunkin musiikkiin sen ympärillä. Tämän lisäksi Kärjen musiikillinen erikoisala on moderni jazz.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, tervetuloa!

Katso lisätietoja kirjasta: http://www.mediapinta.fi/isbn/978-952-235-888-2

Lisätietoja:
Aapo Ruuttunen
informaatikko, musiikkiosasto
Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto
p. 014 266 4146
etunimi.sukunimi@jkl.fi
www.jyvaskyla.fi/kirjasto

16.9.2015Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje