Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » AaltoAlvari juhlii 60. toimintavuottaan 19.–20.9.

AaltoAlvarilla juhlitaan 60. toimintavuotta 19.–20.9.

Vesiliikunnan helmi AaltoAlvari, ennen laajentumistaan nimellä Jyväskylän uimahalli, avasi ovensa ensimmäistä kertaa yleisölle 19.9.1955. Vesiliikuntakeskus AaltoAlvari on palvellut vuosikymmenten saatossa kaupunkilaisia, erityisesti opiskelijoita ja koululaitosta. Uimahalli oli pitkään Liikunnan ja Kansanterveyden edistämissäätiön omistuksessa ja siirtyi 1995 kaupungille. AaltoAlvari on maamme vesipinta-alaltaan suurin uimahalli ja on lisännyt palveluitaan uinnin harrastamisesta kuntosalitoimintaan sekä ohjattuihin jumpparyhmiin.

AaltoAlvarilla juhlitaan päivää monipuolisen ohjelman parissa yhdessä vesiliikunnan seurojen kanssa klo 10.30–15.00. Päivän aikana pääsee kokeilemaan niin taitouintia, uimahyppyjä, kanoottipooloa, vesipalloilua, sukellusta, allaskiekkoa kuin vesijumppaa tai ottamaan osaa vaikka avovesiuintikilpailuihin! Vauhdikkaassa päivässä on ohjelmaa kaikenikäisille ja tapahtumaan on normaalit sisäänpääsymaksut.

Tapahtumassa mukana: Stamina Triathlon Club, Sprinttitalli, Swimming Jyväskylä ry, Meloiloa ry, Jyväskylän Sukeltajat ry, Vaajakosken uimaseura ry ja Jyväskylän Saukot ry.

Tapahtuman ohjelma aikatauluineen osoitteessa http://www.jyvaskyla.fi/aaltoalvari

AaltoAlvarin 60v juhlauinnit 20.9.

Swimming jyväskylä ry järjestää Suomen Uimaliiton luvalla kansalliset EM-näyttökilpailut Aalto Alvarin 60v. Juhlauinnit – Tour de Swim sunnuntaina 20.9.2015. Kilpailut alkavat klo 11.00.

Tour de SWIM on uuden kilpailuformaatin mukainen uintikilpailu, joka uidaan juhlakilpailujen yhteydessä. Kilpailussa uidaan 4 lajia, jotka on sijoitettu muiden juhlakilpailuissa uitavien lajien joukkoon, palautumisajat huomioiden. Tour de SWIM kilpailun voittaja on viimeisestä lajista ensimmäisenä maaliin tullut uimari. Kisoihin on yleisöllä vapaa pääsy.

Lisätietoja juhlauinneista www.swim.fi

Lisätietoja:
liikuntasuunnittelija Anna-Leena Sahindal p. 014 266 4308, anna-leena.sahindal[at]jkl.fi
liikuntapalvelupäällikkö Esa Naukkarinen p. 014 266 4307, esa.naukkarinen[at]jkl.fi

15.9.2015Anna-Leena Sahindal

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje