Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Mikael Gabriel esiintyy Jyväskylän Veturitalleilla nuorten ideoimassa tapahtumassa 25.9.

Mikael Gabriel esiintyy Jyväskylän Veturitalleilla nuorten ideoimassa tapahtumassa 25.9.

Suosittu rap-artisti Mikael Gabriel esiintyy Jyväskylän Veturitalleilla jyväskyläläisistä tytöistä koostuvan nuorten ryhmän ideoimassa tapahtumassa. Nuorten ryhmä sai tapahtumaansa rahoituksen Jyväskylän nuorisovaltuustolta.

Nuorten tyttöjen ryhmä on innoissaan haaveensa toteuttamisesta. Rahoitus oli myös nuorten käsissä, sillä Jyväskylän nuorisovaltuusto myönsi hankerahaa tapahtumaan 1000 euroa.

- Kaks vuotta sitten lähti idea idolin keikan järjestämisestä 8-luokkalaisilta fanitytöiltä, ja tässä sitä nyt ollaan. Janinan kanssa laitettiin homma alulle ja nykästiin meidän tukiaikuista Katia hihasta, että jospas toteutettas yks haave ja järkättäs MG Jyväskylään keikalle, hehkuttaa Nelli Paananen, 17.

- Halusin auttaa mun ihania kavereita, jotta ne sais tehtyä tän keikan. Niitten innokkuus ja ahkera työskentely sai mut myös mukaan. Tottakai tää on hieno ja korvaamaton kokemus että pääsee mukaan järjestämään tällasta tapahtumaa, kertoo puolestaan Milja Janhonen, 16.

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut on ollut tyttöjen ryhmän tukena ja apuna. Ryhmää on ohjannut nuorisonohjaaja Kati Koskinen.

Mikael Gabriel julkaisi toukokuussa 2015 uusimman albuminsa Versus, joka saavutti 10 miljoonaa kuuntelukertaa ennen sen julkaisua.

Mikael Gabriel esiintyy Jyväskylän Veturitalleilla perjantaina 25.9. Lämmittelijänä esiintyy The Orgel.

Ovet aukeavat klo 18. Pääsylipun hinta on 10 euroa ja ja Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden nuorisokortilla 5 euroa. Liput ovat myynnissä ennakkoon keskiviikkoon 23.9 asti Jyväskylän kaupungin nuorisotiloilla, joista saa myös hakemuksen nuorisokorttia varten. Tilaisuus on päihteetön.

Lisätiedot:

Kati Koskinen
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
p. 050355530214.9.2015Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje