Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Vasarakadun sulkeminen haittaa liikennettä 14.9. alkaen

Vasarakadun sulkeminen haittaa liikennettä 14.9. alkaen

Seppälän alueella sijaitseva Vasarakatu joudutaan sulkemaan liikenteeltä Merasimen ja Pääskyntien väliseltä osuudelta maanantaista 14.9. alkaen. Syynä ovat päällysteiden ja kadun rakenteiden korjaustyöt, jotka kestävät arviolta kolmesta neljään viikkoa.

Kiertotie kulkee työmaan ajan Seppäläntien kautta. Suljetulla alueella sijaitseville kiinteistöille pääsee ajamaan vain Vasarakadun kevyen liikenteen väylän kautta. Vasarakatu 11:n, 13:n ja 15:n kiinteistöille pääsee ajamaan vain Tourulan suunnasta, ja Vasarakatu 17:n kiinteistölle ainoastaan Seppälän Citymarketin suunnasta.

Vasarakadun kevyen liikenteen väylät ovat työn ajan käytössä normaalisti. Jalankulkijoita ja pyöräilijöitä kehotetaan kuitenkin varovaisuuteen, sillä työmaan vuoksi suljetun katuosuuden kohdalla kevyen liikenteen väylällä voi kulkea myös kiinteistöille suuntautuvaa autoliikennettä.

Kartta työmaan sijainnista ja kiertotiejärjestelyistä

Vasarakadulla tehdään tänä syksynä ajoradan korjaustöiden lisäksi myös Prisman puolelle rakentuva, uusi kevyen liikenteen väylä. Samoin tehdään Vasarakadulta Merasimen suuntaan johtavan, vapaan oikean kaistan maarakennustyöt ja niiden päälle esikuormituspenger talveksi. Lisäksi rakennettavaksi tulee risteysalueen saarekemuutoksia. Näistä töistä tiedotetaan syksyn aikana erikseen, kun aikataulut ja tarvittavat liikennejärjestelyt tarkentuvat.


Lisätiedot: Jyväskylän kaupunki, liikenteenohjausinsinööri Janne Hölttä, janne.holtta[at]jkl.fi, p. 014 266 5122

11.9.2015Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje