Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Huikeat idikset haussa: nuoret visioivat tulevaisuuden joukkoliikennettä Jyväskylässä 10.9.

Huikeat idikset haussa: nuoret visioivat tulevaisuuden joukkoliikennettä Jyväskylässä 10.9.

Yläkoululaisten ideointilaboratoriossa torstaina 10.9. laitetaan Jyväskylän liikkumisjärjestelyt uusiksi! Nuorten Akatemian ja Jyväskylän kaupungin järjestämässä päivän mittaisessa tapahtumassa nuoret ideoivat, miten tulevaisuudessa joukkoliikenne voisi edistää terveellisiä elämäntapoja.

Ideointilaboratorio on osa Nuorten Liikkumisideat 2030 -hanketta, jossa nuoret ympäri Suomen kokoontuvat yhteen ideoimaan alueensa liikkumista ja joukkoliikennettä. Nuorten ajatukset kerätään kasaan ideointilaboratorioissa, joiden kysymykset keskittyvät mm. terveellisen ja luovan liikkumisen ympärille. Nuoret pääsevät pohtimaan liikkumista myös palvelukokonaisuutena, esimerkiksi kuinka hyödyntää teknologiaa liikkumisen ja joukkoliikenteen kehittämisessä.

Jyväskylän idealaboratoriossa nuoria on innostamassa aiheen äärelle parkour-ohjaaja ja vloggaaja Ville Laine, JAPAn eli Jyväskylän kestävä kehitys ry:n koordinaattori Anna Sarkkinen sekä palvelupäällikkö Kari Ström Jyväskylän kaupungilta.

Nuorten Liikkumisideat 2030 on Nuorten Akatemian ja kolmen kunnan yhteistyöhanke, joka rahoitetaan Liikkumisen ohjauksen valtionavustuksesta. Hanke toteutetaan vuoden 2015 aikana. Voit seurata ja kommentoida hanketta myös facebookissa sekä twitterissä hashtagilla #liikkeelle.


8.9.2015Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje