Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Luvattomien mainosten, opasteiden ja kylttien poistotyö jatkuu Jyväskylässä

Luvattomien mainosten, opasteiden ja kylttien poistotyö jatkuu Jyväskylässä

Jyväskylän kaupunki on tehostetusti poistanut luvattomia kylttejä katualueilta loppukesän aikana, ja poistotoimia jatketaan vielä syksyn 2015 mittaan. Poistamisesta aiheutuneet kustannukset voidaan periä kyltin omistajalta. Ylimääräisten kustannusten välttämiseksi kaupunki kehottaa luvattomien kylttien omistajia itse poistamaan pystyttämänsä kyltit.

Jyväskylän kaupungin katualueille on vuosien saatossa kertynyt luvattomia mainoksia, opasteviittoja, A-mainostelineitä tai muita luvattomia kylttejä. Monet näistä ovat jo huonokuntoisia, asetettu risteysten näkemäalueille tai muutoin paikkoihin, joissa ne vievät liiaksi liikenteen huomiota tai ovat vaaraksi näkövammaisille.

Katutilaan sijoitettu opaste tai muu kyltti toimii aina myös mainoksena, siksi sijoittamista katualueelle tai muulle yleisen liikenteen alueelle ei sallita. Mainostaminen on mahdollista erillisissä mainontavälineissä, joiden ylläpidosta on kaupungilla sopimuksia mainosvälineitä ylläpitävien yritysten kanssa. Näistä löytyy lisätietoja kaupungin internetsivuilta http://www.jyvaskyla.fi/kadut/mainokset.


Lisätietoja:
– liikenteenohjausinsinööri Heikki Vikki, p. 014 266 0547, heikki.vikki[at]jkl.fi
– ylläpidon rakennuttaja Jukka Piispanen, p. 014 266 5133, jukka.piispanen[at]jkl.fi

8.9.2015Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje