Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Koko kansa lukee – Jyväskylän kaupunginkirjasto mukana valtakunnallisessa e-lukukampanjassa

Koko kansa lukee – Jyväskylän kaupunginkirjasto mukana valtakunnallisessa e-lukukampanjassa

Koko kansa lukee 7. - 29.9.Jyväskylän kaupunginkirjasto osallistuu valtakunnalliseen Koko kansa lukee -e-lukukampanjaan. 7.–27.9. käynnissä olevalla kampanjalla halutaan tuoda esiin e-lukemisen helppoutta. Kirjastojen asiakkaat saavat kolmeviikkoisen kampanjan aikana lainata rajattomasti Tommi Kinnusen Neljäntienristeystä ja Kaj Korkea-ahon Gräset är mörkare på andra sidan -teosta.

Kampanjakirjat löytyvät syyskuussa Keski-kirjastojen e-kirjakokoelmasta sekä yleisten kirjastojen yhteisestä e-kirjastosta. Sivustoilta löytyy myös paljon muuta luettavaa.

E-kirjojen lainaamiseen tarvitaan vain kirjastokortti, verkkoyhteys ja lukemiseen soveltuva laite. Mikäli itselläsi tai tuttavallasi ei vielä ole kirjastokorttia ja pin-koodia, on nyt hyvä syy hankkia ne. Kirjastokorttiin liittyvän koodin saa kirjastosta ja sille on käyttöä myös kampanjan jälkeen verkkokirjastossa ja e-kirjojen lainaamisessa. E-kirjalainauksen ohjeita löytyy Keski-kirjastojen verkkosivustolta.

E-kirjoja voi lukea helposti verkossa samaan tapaan kuin avaisi nettisivun tai kirjat voi myös ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle. Laina-ajoista ei tarvitse huolehtia, sillä kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä.

Koko kansa lukee – lue sinäkin!

Yleisten kirjastojen yhteinen e-kirjasto: http://ekirjasto.kirjastot.fi/
Keski-kirjastojen e-kirjakokoelma: https://www.ellibslibrary.com/keski

Lisätietoja Keski-kirjastojen e-kirjakokoelmasta ja -lainaamisesta:
Tietopalvelu, Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto, p. 014 266 4104,
https://www.keskikirjastot.fi

7.9.2015Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje