Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Sosiaaliohjauksen päivystys jatkuu 7.9. alkaen maanantaisin Säynätsalon yhteispalvelupisteessä Jyväskylässä

Sosiaaliohjauksen päivystys jatkuu 7.9. alkaen maanantaisin Säynätsalon yhteispalvelupisteessä Jyväskylässä

Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityön sosiaaliohjaaja on jälleen asukkaiden tavattavissa 7.9. alkaen maanantaisin Säynätsalon yhteispalvelupisteessä, osoitteessa Parviaisentie 9, aamupäivisin ajanvarauksella ja iltapäivällä ilman ajanvarausta.

Kevään 2015 päivystyskokeilun hyvien kokemusten myötä päivystys Säynätsalossa jatkuu.
– Lähellä oleva palvelu ja kahden tunnin vastaanotto ilman ajanvarausta madalsivat sosiaaliohjauksen kynnystä. Matala kynnys toi uusia asiakkuuksia ja osaan pulmista sosiaaliohjaaja on voinut puuttua jo varhaisessa vaiheessa, kertoo johtava sosiaalityöntekijä Päivi Junnilainen.

Sosiaaliohjauksen Säynätsalon päivystys on tarkoitettu erityisesti uusille asiakkaille. Sosiaalityön asiakkuudessa olevien toivotaan asioivan Hannikaisenkadun sosiaaliasemalla. Muina päivinä alueen sosiaaliohjaus toimii Hannikaisenkadun sosiaaliasemalla, kuten aiemminkin.

Sosiaaliohjaajan puoleen voi kääntyä esimerkiksi taloudellisen toimeentulon tai asumisen huolissa, opiskelun ongelmatilanteissa, erotilanteissa tai kun tarvitsee ohjausta ja neuvontaa sosiaalipalveluihin liittyen.

Asiointiajat ja ajanvaraus

Sosiaaliohjaaja on tavattavissa Säynätsalossa maanantaisin 7.9.- 30.11. ajanvarauksella kello 10.30–13.00 ja ilman ajanvarausta kello 13.00–15.00, jolloin asiakkaita otetaan vastaan saapumisjärjestyksessä.

Tiistaista perjantaihin sosiaaliohjaajan kanssa voi asioida ajanvarauksella Hannikaisenkadun sosiaaliasemalla ja myös Säynätsalon yhteispalvelupisteen etäyhteydellä. Ajanvaraus soittoaikoina ajanvaraus ma, ke, pe klo 9–10, ti ja to klo 14–15, numerosta 014 266 7512.

Säynätsalossa alueen sosiaaliohjauksessa voivat halutessaan asioida myös muiden palvelualue 3 asukkaat esimerkiksi Muuratsalosta, Lehtisaaresta, Sarvivuoresta, Keljonkankaalta, Kaijanlammelta tai Keljosta.

Sosiaaliohjausta ilman ajanvarausta myös Korpilahdella

Korpilahden sosiaaliasemalla on aikuissosiaalityön sosiaaliohjauksen palvelua maanantaisin kello 10.00–13.00 ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta kello 13.00–15.00. Ajanvaraukset puhelimitse 014 266 3387 ma, ke, pe klo 9–10, ti ja to klo 14–15.

Jyväskylässä aikuissosiaalityön sosiaaliohjausta on myös Huhtasuon terveysasemalla.

www.jyvaskyla.fi/sosiaalipalvelut/sosiaaliasemat/saynatsalo
www.jyvaskyla.fi/sosiaalipalvelut/sosiaaliasemat/korpilahti


Lisätietoja:
johtava sosiaalityöntekijä Päivi Junnilainen, p. 014 266 3403 ja palvelupäällikkö Ritva Anttonen, p. 014 266 3347

4.9.2015Tuija Ijäs

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje