Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Senioreiden Terveysliikuntapäivä 4.9.

Senioreiden Terveysliikuntapäivä 4.9.

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut, kuntoutuspalvelut, kansalaisopisto sekä vanhuspalvelut järjestävät yhteistyössä Senioreiden Terveysliikuntapäivän. Tapahtuma järjestetään pääkirjaston Minnansalissa perjantaina 4.9. klo 10.00–14.00.

Tapahtumassa pääsee kokeilemaan LAVIS-lavatanssijumppaa, joka on uusi hauska ja helppo liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Askeliin pääsee mukaan tottumattomampikin tanssija. Lisäksi tarjolla on maistiaisia Asahi Health® -liikuntamenetelmästä, joka on suomalaisten kehittämä terveysliikunnan muoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Ohjelma sisältää rentous-, niska-hartia-, selkä- sekä tasapainoliikkeitä. Omaa tasapainoa on mahdollista testata esittelypisteiden yhteydessä olevalla tasapainon mittauspisteellä.

Päivän luennoilla on aiheena alaraajojen tuki- ja liikuntaongelmat ja liikunta sekä selkäongelmat ja liikunta. Aiheista on puhumassa Omt –fyiosterapeutti Jari Rautiainen. Hänellä on myös Suomen Fysioterapeutit ry:n myöntämä TULE – erikoisasiantuntijuus.

Tapahtumassa senioreilla on mahdollisuus kuulla asiantuntijoita sekä saada tietoa, ohjusta ja neuvontaa liikunta ja muissa hyvinvointia tukevissa asioissa.

Tapahtumassa ovat mukana Keski-Suomen Allergia ja Astmayhdistys ry, Keski-Suomen Parkinson-yhdistys ry, Keski-Suomen Diabetesyhdistys ry, Jyväskylän Sydänyhdistys ry, Keski- Suomen Muisti ry, Keski-Suomen Hengitysyhdistys, Oiva-keskus, terveys- ja kuntoutuspalvelut, kansalaisopisto, liikuntapalvelut, kulttuuri- ja liikuntaluotsit.

Tapahtuma on osa Veikkauksen #OLET-VOITTAJA Jyväskylässä -tapahtumaa. Tutustu avajaisten ja muuhun juhlaohjelmaan Veikkauksen sivulla osoitteessa www.veikkaus.fi/oletvoittajajyvaskylassa

Lisätietoja: liikuntapalvelupäällikkö Kirsi Pelo-Arkko p. 014 266 4265, kirsi.pelo-arkko[at]jkl.fi

2.9.2015Anna-Leena Sahindal

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje