Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kulttuuriaitta on mukana Veikkauksen #oletvoittaja -tapahtumassa Jyväskylässä 3.-5.9.

Kulttuuriaitta mukana Veikkauksen #oletvoittaja -tapahtumassa Jyväskylässä 3.-5.9.

Taika-PetteriVeikkaus juhlii tänä vuonna näyttävästi 75-vuotista taivaltaan #oletvoittaja -tapahtumalla Jyväskylässä. Kävelykatu täyttyy lauantaina 5.9 esityksistä, tempauksista ja erilaisista infopisteistä, joissa kulttuuri- ja liikuntatoimijat tuovat esiin niitä voittoja, joita meille kaikille päivittäin veikkausvaroista jaetaan.

Mukana menossa on myös Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut, jonka lastenkulttuuritarjontaan on mahdollista tutustua Kulttuuriaitan infopisteessä. Teltassa pääsee kokeilemaan päiväkoteihin ja kouluihin tänä lukuvuonna menevän ohjelman taideiloja. Tarjolla on Djembe -rumpupaja muusikko Pape Cissen kanssa klo 14.00 ja 15.30 sekä jonglöörausta päivän aikana vatsastapuhuja, jonglööri ja beatbox-artisti Taika-Petterin opastuksella. Karismaattinen parivaljakko nousee myös tapahtuman päälavalle Kompassilla Klo 11.45., jolloin päästään ainutlaatuisen Djembe-beatbox -battlen pyörteeseen. Teltalla voi myös tutustua tarkemmin Kulttuuriaitan ja Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton toimintaan.

Orffien kanssa voitonriemua Lutakossa

Tunnelmaan voi virittäytyä jo torstaina 3.9, jolloin perheille on tarjolla Orffit -orkesterin ilmaiskonsertti Tanssisali Lutakossa (Lutakonaukio 3) klo 18.00. Pikku Kakkosestakin tuttu Orffit lupaa soittaa Jyväskylän konsertissaan ”hiljaakovaasopivasti” ja luvassa on niin jyrkkää hempeilyä, tulisieluisuutta kuin rohkeita kokeilujakin.

Päälavan ohjelman ja tarkemmat tapahtumatiedot löydät täältä: http://bit.ly/1JUfxel

Orffit-konsertti ja muu #oletvoittaja -ohjelma: https://www.veikkaus.fi/fi/yritys#!/article/irtojutut/20150814-edunsaajien-tapahtumat

Lisätietoja
Johanna Rossi
Kulttuuriaitta
040 707 21 46
johanna.rossi@jkl.fi
http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/aitta

1.9.2015Johanna Rossi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje