Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä Sinfonia on vahvasti mukana Veikkauksen #oletvoittaja-päivillä 3.–5.9.

Jyväskylä Sinfonia on vahvasti mukana Veikkauksen #oletvoittaja-päivillä 3.–5.9.


Veikkauksen 75-vuotisjuhlavuosi huipentuu Jyväskylässä 3.–5.9. #oletvoittaja-päiviin, ja Jyväskylä Sinfonia on päivien aikana vahvasti tapahtumissa mukana.

Jyväskylä Sinfonian harjoitus perjantaina 4.9. klo 9.30 on avoin yleisölle. Ylikapellimestari Ville Matvejeffin johtamaa harjoitusta seuraamaan mahtuu kymmenen nopeinta henkilöä, jotka otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset pyydetään torstaihin 3.9. klo 14 mennessä sähköpostitse jkl.sinfonia[at]jkl.fi tai puhelimitse 014 266 4166. Harjoituksen kesto on noin puolitoista tuntia.

Perjantaina 4.9. klo 16–21 vietetään AaltoAlvarilla #oletvoittaja-päivää, jossa Jyväskylä Sinfonian puhallinkvintetti on mukana musisoimassa polskinnan lomassa. Kvintetti esiintyy uimahallin aulassa klo 17.00 ja 17.30. Monia yllätyksiä sisältävässä illassa on tarjolla musiikin ohella myös ainakin vesitaidenäyttelyä sekä Sisujengin olympiasankareita.

#Oletvoittaja-päivät huipentuvat lauantaina 5.9. Kävelykadun tapahtumaan klo 11–17. Jyväskylä Sinfonian infopiste sijaitsee Sokoksen vieressä, ja pisteessä voi tutustua Sinfonian syksyn konserttitarjontaan sekä osallistua arvontaan. Puhallinkvintetti esiintyy Kompassin päälavalla klo 12.05 alkaen, minkä jälkeen kvintetin jäsenet tulevat piipahtamaan myös infopisteellä.

Lisätietoa #oletvoittaja-päivistä

31.8.2015Jenni Hakola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje