Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Nuorten maksuttomat LiikuntaLaturin vuorot alkavat 31.8.

Nuorten maksuttomat LiikuntaLaturin vuorot alkavat 31.8.

13–19-vuotiaden maksuttoman LiikuntaLaturin syyskausi alkaa Jyväskylässä 31.8.2015. Nuorille on luvassa 19 maksutonta liikuntavuoroa viikossa eri puolilla Jyväskylää. Tarjolla on monipuolinen kattaus eri liikuntalajeja kuntosaliharjoittelusta astangajoogaan. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki tytöt ja pojat liikuntataidoista riippumatta. Mukaan ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin aktiiviset harrastajat ja urheilijatkin.

Kevään ohjelma koostuu 18 eri lajista, joita pääsee harrastamaan huhtikuun loppuun saakka. – Ohjelmassa on aiemmilta kausilta tuttuja ja suosittuja lajeja kuten parkouria, street dancea, kuntonyrkkeilyä, keilailua ja uintia. Uusina lajeina alkaa salibandy ja kahvakuula, ja Tikkakoskella alkaa vuoro jonka sisältö vaihtelee viikottain saliringetestä ja steppiin, kertoo LiikuntaLaturista vastaava liikunnanohjaaja Reeta Jääskeläinen Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluista. – Kuntosali on ollut niin suosittua että sitä on lisätty yhdellä vuorolla, jatkaa Jääskeläinen

LiikuntaLaturin ydinajatuksena on tarjota liikunnan riemua hyvällä fiiliksellä. Vuoroille voi mennä ilman ilmoittautumisia silloin kun itselle sopii. LiikuntaLaturissa ei tarvitse sitoutua yhteen lajiin vaan mukaan voi tulla kokeilemaan eri liikuntamuotoja innostavien ja osaavien ohjaajien johdolla. LiikuntaLaturi antaa nuorille mahdollisuuden löytää oman tapansa liikkua ja sisällyttää liikunta luonnolliseksi osaksi arkea.

Paikalliset urheiluseurat ovat mukana järjestämisessä toimintaa. Uusina toimijoina mukaan on tullut 02-Jyväskylä, Jyväskylän naisvoimistelijat, Kampuksen Dynamo, Tikkakoksen Tikka ja Tikkakosken pallo.

Syyskauden ohjelma netissä: http://www.jyvaskyla.fi/liikuntalaturi

Liikuntaneuvontaa nuorille

Jyväskylän liikuntapalvelut tarjoaa kaupunkilaisille maksutonta liikuntaneuvontaa ja palvelun piiriin pyritään saamaan jatkossa entistä enemmän myös nuoria. Neuvonta on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat tukea liikunnan aloittamiseen, apua oman liikuntalajin löytymiseen tai niille jotka tarvitsevat tietoa liikunnasta ja terveydestä tai liikuntapaikoista ja -mahdollisuuksista.

Lisätietoja: liikunnanohjaaja Reeta Jääskeläinen p. 014 266 7530, reeta.jaaskelainen[at]jkl.fi

26.8.2015Anna-Leena Sahindal

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje