Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän pääkirjaston Satupiknik tuo viltit ja sadut Cygnaeuksenpuistoon 29.8.

Jyväskylän pääkirjaston Satupiknik tuo viltit ja sadut Cygnaeuksenpuistoon 29.8.

Jyväskylän pääkirjaston lastenosasto järjestää lauantaina 29.8. klo 11–15 pääkirjaston viereisessä Cygnaeuksenpuistossa maksuttoman Satupiknikin. Luvassa on viltillä köllöttelyä, eväspaperien rapinaa, satuhetkiä ja musisointia Uulun tahdissa. Paikalla on myös kirjastoauto Martti, jossa voi lainata kirjoja Satupiknikin ajan. Pakkaa siis reppuun herkulliset eväät, viltti, iloista mieltä, kirjastokortti ja tule piknikille vaikkapa satuhahmoksi pukeutuneena!

Satuja aikuisille ja lapsille

Suomen luonnon päivän kunniaksi aikuisten satutunnilla sukelletaan metsän siimekseen luontoaiheisten teosten pariin. Informaatikko Marja-Kaisa Miilumäki vinkkaa aikuisten osastolta hyvää oheislukemista, joten tule hakemaan osuvat kirjatärpit matkaasi. Vaikka kyse on aikuisten satutunnista, sopii se pienemmillekin. Lapsille on myös kaksi omaa satutuntia.

Hyönteisten synty laittaa jalat vipattamaan

Kulttuuriosuuskunta Uulun Hyönteisten synty -konsertissa lapset pääsevät osallistumaan seikkailuun laulamalla, tanssimalla ja soittamalla. Ei tarvitse istua paikoillaan! Muusikkojen esittämien kappaleiden väleissä yleisö saa tehdä tarinaan sopivia äänimaisemia laulaen tai tanssien. Hyönteisten synty -konsertti alkaa klo 14.15.

Cygnaeuksenpuisto sijaitsee Cygnaeuksen- ja Vapaudenkadun kulmauksessa. Sateen sattuessa vietämme Satupiknikiä pääkirjaston Minnansalissa (1. krs. Vapaudenkatu 39–41, Jyväskylä).

Satupiknikin ohjelma:

11.00 Lasten satutunti
12.00 Aikuisten satutunti
13.00 Lasten satutunti
14.15 Hyönteisten synty - toiminnallinen konsertti

Samana lauantaina järjestetään Lasten TaideTUUTTi Jyväskylän kaupunginteatterissa (Vapaudenk. 36). Kun olet pyörähtänyt siellä, suuntaa Cygnaeuksenpuistoon syömään eväitä sekä kuuntelemaan satuja ja hyvää musaa.

Satupiknik Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1631207107147049/

Lisätietoja:

Kirjastonhoitaja Katri Niskanen
Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto
p. 014 266 4114

Erikoiskirjastonhoitaja Hanna-Leena Majuri-Jantunen
Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto
p. 014 266 4114

etunimi.sukunimi@jkl.fi
www.jyvaskyla.fi/kirjasto

21.8.2015Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje