Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Syksyllä erityisperheille sirkusliikuntaa Seppälässä

Syksyllä erityisperheille sirkusliikuntaa Seppälässä

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut järjestää tulevana syksynä yhteistyössä Jyväskylän Sirkuskoulun kanssa erityisperheiden sirkusryhmän. Ryhmä kokoontuu torstaisin 3.9. alkaen kello 17.45–18.45 Pasila -Luovan liikunnan keskuksessa Seppälässä (Ahjokatu 8).

Perheryhmässä seikkaillaan yhdessä, kieputaan kankaissa sekä keksitään temppuja. Sirkusharjoittelu yhdistää taide- ja liikuntakasvatusta: kehittää motoriikkaa, voimaa ja kehonhallintaa sekä luovuutta ja vuorovaikutustaitoja.

Seppälän Liikuntasuunnistus 22.8.

Seppälän Liikuntasuunnistus on uudenlainen liikuntatapahtuma, jossa pääsee kokeilemaan alueen monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Tapahtuma järjestetään lauantaina 22.8. kello 10.00–15.00. Tapahtuma yhdistää Seppälän alueen liikuntatoimijat, ja tapahtumassa kaikenikäiset ja -tasoiset liikkujat pääsevät kokeilemaan maksutta eri liikuntalajeja toimintapisteillä. Päivän aikana on mahdollista kokeilla mm. cheerleadingiä, akrobatiaa, temppurataa, sirkusta, par-kouria, kiipeilyä, tanssia, pyöräilyä ja erilaisia kuntoilumuotoja.

Liikuntasuunnistuksessa toimintapisteiltä eli rasteilta kerätään leimoja ja kokemuksia liikuntalajeista. Suunnistuksen voi aloittaa miltä toimintapisteeltä tahansa. Jokaisella rastilla on non-stop kokeilua eri ikäisille ja niissä voi piipahtaa milloin tahansa tapahtuman aikana klo 10-15.

Lisätietoja tapahtumasta osoitteesta www.liikuntasuunnistus.fi.

Lisätietoja:
Erityisperheiden liikunta: Kati Siitari p. 014 266 4269 (24.8. alk.)
Seppälän Liikuntasuunnistus: Tytti Sandström p. 045 2748688

20.8.2015Anna-Leena Sahindal

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje