Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kotikulmia voi kehua uusilla Jyväskylän kaupungin asuinaluesivuilla

Kotikulmia voi kehua uusilla kaupungin asuinaluesivuilla

kuva: Merja HuovelinJyväskylän kaupungin verkkosivuille on avattu uusi asuinaluekokonaisuus palvelemaan sekä nykyisiä että tulevia jyväskyläläisiä. Kotikulmat-sivuille on koottu tietoa asuinalueista ja niiden palveluista, kuten esimerkiksi lähipäiväkodeista ja -kouluista sekä ulkoilu- ja lähiliikuntamahdollisuuksista.

Sivut palvelevat etenkin kaupunkiin muuttavia ja asuinaluetta etsiviä, mutta myös kaupungin sisällä asuinpaikan vaihtoa harkitsevia. Sivujen kaupunginosatietoon voi tutustua myös muuten vain omaksi ilokseen.

Asuinalueet on jaettu seuraaviin kokonaisuuksiin: Halssila, Huhtasuo, Jyskä, Kantakaupunki, Keljo, Keltinmäki-Myllyjärvi, Korpilahti, Kortepohja, Kuohu-Vesanka, Kuokkala, Kypärämäki, Lohikoski, Mannila, Palokka, Puuppola, Säynätsalo, Tikkakoski ja Vaajakoski.

Asukasyhdistyksillä on ollut mahdollisuus kommentoida Kotikulmat-sivuja ennakkoon. Sivuja halutaan kehittää jatkossakin yhdessä asukkaiden ja asukasyhdistysten kanssa. Kurkista siis mitä sinun asuinalueeltasi löytyy ja kerro mitä haluaisit muiden kotikulmistasi tietävän! Oman asuinalueen kehua retostelu on sallittua – jopa toivottavaa!

Kotikulmille löytää osoitteesta http://www.jyvaskyla.fi/asuminen/asuinalueet.
Sivuilla on erillinen lomake kehujen antamista varten.

Lisätietoja:
maankäyttöinsinööri Piia Sipinen, p. 014 266 7692, etunimi.sukunimi@jkl.fi
verkkoviestintäpäällikkö Mikael Ratschinskij, p. 014 266 1564

19.8.2015Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje