Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tähtibasso Matti Salminen avaa Jyväskylä Sinfonian syyskauden 2.9. Laukaan kirkossa

Tähtibasso Matti Salminen avaa Jyväskylä Sinfonian syyskauden 2.9. Laukaan kirkossa


Matti SalminenJyväskylä Sinfonian 60-vuotissyksy avataan juhlavasti Laukaan kirkossa keskiviikkona 2.9. klo 19, kun vieraaksi saapuu kauan kaivattu basso Matti Salminen. Loppukesän konsertti-illassa kuullaan upeimpia aarioita 70-vuotispäiväänsä heinäkuussa juhlineen Salmisen uran varrelta oopperoista Taikahuilu, Don Carlos, Lentävä hollantilainen sekä Tristan ja Isolde.

Akustisesti upea Laukaan kirkko toimii ensi kertaa Jyväskylä Sinfonian kauden avajaiskonsertointipaikkana. Konsertin johtaa ylikapellimestari Ville Matvejeff.

Konsertti alkaa Felix Mendelssohnin Hebridit-alkusoitolla, ja orkesteriteoksina kuullaan alkusoitot Wagnerin oopperoista Lentävä hollantilainen ja Tristan ja Isolde; jälkimmäisestä kuullaan myös Ville Matvejeffin sovittama Lemmenkuolo. Pienenä välipalana kuullaan W. A. Mozartin Adagio E-duuri, jonka solistiosuuden soittaa konserttimestari Harri Forstén.

Konserttiin on järjestetty halukkaille bussikuljetus, joka lähtee Jyväskylän tilausajolaiturista (Harjukatu) klo 18.00, ja paluu on konsertin jälkeen. Bussilippu (5 €) tulee ostaa etukäteen lipunmyyntipaikoista; bussin ovelta lippuja ei myydä. Konsertin väliajalla kahvi- ja leivonnaistarjoilun hoitaa Laukaan Maa- ja kotitalousnaiset. Konsertin yhteistyökumppaneita ovat myös Laukaan kunta ja seurakunta.

Konsertti ei kuulu kausilippuun, mutta syksyn kausilipun ostajat saavat konsertin lipun erikoishintaan 35 / 30 / 15 € (norm. 49 / 45 / 20 €).


Lue lisää konsertista
Ville Matvejeff
Kuvapankki

Liput:
49 / 45 / 20 teatterin lippumyymälästä tai
52,50 / 48,50 / 22,50 € (hinnat sisältävät palvelumaksut) Lippupisteestä

Tarjoushinta syksyn kausilipun ostaville:
35 / 30 / 15 €

Lisätiedot:
Viestintä- ja markkinointipäällikkö Jenni Hakola
p. 014 266 4167
jenni.hakola[at]jkl.fi

20.8.2015Jenni Hakola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje