Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Parisuhdetaitoja vahvistetaan Jyväskylän perheneuvolan Tahdolla ja taidolla -ryhmässä – Ryhmään ilmoittautuminen meneillään

Parisuhdetaitoja vahvistetaan Jyväskylän perheneuvolan Tahdolla ja taidolla -ryhmässä – Ryhmään ilmoittautuminen meneillään

Tahdolla ja taidolla -ryhmän esite. Kuva: Eeva NybergJyväskylän perheneuvolan parisuhderyhmä, Tahdolla ja taidolla -parisuhteen parhaaksi, antaa avaimia parisuhdetaitojen kehittämiseen alustusten ja oman kumppanin kanssa tehtävien harjoitusten avulla. Ryhmä kokoontuu kolme kertaa perheneuvolassa 30.9. alkaen, ilmoittuminen ryhmään päättyy 15.9.

Parisuhderyhmä on tarkoitettu parisuhteestaan ja sen vahvistamisesta kiinnostuneille lapsiperheiden vanhemmille.
– Ryhmä on suunnattu lapsiperheiden vanhemmille, ihan tavallisille pareille, jotka haluavat pysähtyä miettimään parisuhdettaan. Akuuteissa kriiseissä ei kannata tulla ryhmään, muutoin osallistujille ei ole vaatimuksia, kertovat ryhmää ohjaavat perheneuvolan sosiaalityöntekijät, Eeva Nyberg ja Marjo Makkonen.

Tahdolla ja taidolla -parisuhteen parhaaksi ryhmä kokoontuu ke 30.9. klo 17.30–19.30, la 3.10. klo 10–15 sekä ke 21.10. klo 17.30–19.30.

Perheneuvolassa myös muita ryhmiä lapsiperheiden vanhemmille

Perheneuvolassa on myös muita ryhmiä lapsiperheiden vanhemmille muun muassa vanhemmuuden ja erotilanteen tueksi. Tarkemmat tiedot ryhmistä löytyvät perheneuvolan nettisivuilta.

Ryhmien ohjaajina toimivat alan ammattilaiset, joita sitoo vaitiolovelvollisuus. Ryhmien on osallistujilleen maksuton ja se on tarkoitettu alle 18-vuotiaiden lasten vanhemmille. Jyväskylän kaupungin perheneuvola palvelee jyväskyläläisten lisäksi myös Hankasalmen, Joutsan, Laukaan, Luhangan, Muuramen, Petäjäveden, Toivakan ja Uuraisten asukkaita.

Ryhmiin ilmoittaudutaan ja lisätietoja saa soittamalla perheneuvolaan p. 014 266 3590.

www.jyvaskyla.fi/perheneuvola/ryhmat

Lisätietoja:

vs. johtava sosiaalityöntekijä Eeva Nyberg, p. 014 266 3590
sosiaalityöntekijä Marjo Makkonen, p. 014 266 3590

19.8.2015Tuija Ijäs

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje