Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Korpilahden Pyrinnön nuorten joukkue osallistuu lentopalloturnaukseen Jyväskylän ystävyyskaupunki Debrecenissä 16.–22.8.

Korpilahden Pyrinnön nuorten joukkue osallistuu lentopalloturnaukseen Jyväskylän ystävyyskaupunki Debrecenissä 16.–22.8.

Korpilahden Pyrinnön nuorten joukkue , kuva Päivi IkkalaKorpilahden Pyrinnön nuorten joukkue osallistuu Eötvös-Cup lentopalloturnaukseen Jyväskylän ystävyyskaupunki Debrecenissä 16.–22.8.2015.

Kansainväliseen Etvös Cup turnaus järjestetään 19. kertaa Jyväskylän ystävyyskaupungissa Debrecenissä Unkarissa. Turnaukseen osallistuu nuoria lentopalloilijoita yli 10 eri maasta. Jyväskylä on osallistunut turnaukseen vuodesta 2001. Vuosien mittaan turnaukseen on osallistunut Jyväskylästä niin koulun joukkueita kuin myös urheiluseuroja. Korpilahden Pyrintö on mukana tänä vuonna neljättä kertaa.

Tänä vuonna Eötvös-Cup - turnauksen osallistuu Korpilahden Pyrinnön C- ja B ikäisistä nuorista koottu joukkue ja seuraavat pelaajat: Puolakka Jenna, Saarinen Neea, Roivainen Helmi, Piiroinen Tiia, Tirkkonen Johanna, Manninen Rosanna, Hakanen Noora, Hasselberg Janette, Loberg Elli ja Koljonen Liinu.

Huoltajat ja valmentajat: Kari Nättinen, Jukka Pesonen, Päivi Ikkala, Marja-Leena Oinonen ja Susanna Hasselberg

Debrecen ja Jyväskylä ovat olleet ystävyyskaupunkeja vuodesta 1970 ja nuorten lentopalloyhteistyötä on tehty jo lähes 15 vuotta. Nykyinen lentopalloyhteistyö pohjautuu Kilpisen koulun ja Korpilahden yhtenäiskoulun ystävyyskouluyhteyksiin Debrecenin Eötvös koulun kanssa.

14.8.2015Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje