Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kaupunginteatterilla avoin harjoitus Jekyll & Hyde -musikaalista 18.8.

Kaupunginteatterilla avoin harjoitus Jekyll & Hyde -musikaalista

Jyväskylän kaupunginteatterin Teatteritiistait käynnistyvät jälleen tiistaina 18.8. Aiempien vuosien tapaan ensimmäisessä Teatteritiistaissa päästään seuraamaan syksyn musikaalin harjoitusta.

Tilaisuus alkaa suurella näyttämöllä klo 19 ja Jekyll & Hyde -musikaalin harjoitusta seurataan puolen tunnin ajan, minkä jälkeen siirrytään ylälämpiöön. Siellä pukusuunnittelija Merja Levo kertoo musikaalin suunnitteluprosessista ja musikaalin puvustuksessa näkyvistä steampunk-vaikutteista. – Viktoriaaniseen aikaan linkittyvä tarina tarjoaa oivalliset puitteet elävöittää puvustusta steampunkin vivahteilla, pukusuunnittelija Merja Levo kertoo.

Jekyll & Hyde on kauhuromanttinen tarina, jossa vahva musiikki yhdistyy kiehtovaan visuaalisuuteen ja syviin inhimillisiin tunteisiin. Musikaali on viihdyttävä ja särmikäs kurkistus ihmismielen lokeroihin. Se tarjoaa aineksia niin moraalisille pohdinnoille kuin jännityksen ja romantiikan ystäville. – Uskon, että tässä musikaalissa on kaikki ainekset kasassa, jotta myös nuorempi katsojakunta saadaan liikkeelle esitystä katsomaan, teatterikuraattori Antti Niskanen iloitsee.

Esityksen ohjaa Anssi Valtonen, lavastaa Marjatta Kuivasto, puvustaa Merja Levo, koreografina toimii Sonja Pakalén ja kapellimestarina Lasse Hirvi. Valosuunnittelu on Japo Granlundin ja äänet Mika Filpuksen. Pääroolissa vuorottelevat Henri Halkola ja Joni Leponiemi. Keskeisissä naisrooleissa nähdään Maria Lund ja Saara Jokiaho (kuvassa).

Teatteritiistaihin on vapaa pääsy.

Lisätietoja
ohjaaja Anssi Valtonen, p. 040 700 2849
teatterikuraattori Antti Niskanen, (014) 266 1925, 050 413 8027

http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/ohjelmisto/jekyllhyde
https://fi.wikipedia.org/wiki/Steampunk

14.8.2015Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje