Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kela-koulumatkatuetut Waltti-liput saatanee toimintaan 13.8. järjestelmäpäivityksen jälkeen

Kela-koulumatkatuetut Waltti-liput saatanee toimintaan 13.8. järjestelmäpäivityksen jälkeen

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Kela-koulumatkatuettuja 30 päivän Waltti-kausilippuja ei järjestelmävirheen takia ole toistaiseksi saatu toimimaan autolaitteissa. Kuljettajille on annettu ohjeet ottaa Kela-tuetulla Waltti-kortilla matkustava kyytiin, vaikka auton kortinlukija ei asiakkaan korttia luekaan.

Järjestelmää päivitetään keskiviikon 12.8. ja torstain 13.8. välisenä yönä. Sen jälkeen myös Kela-koulumatkatuettujen korttien pitäisi toimia autojen kortinlukulaitteissa. Pahoittelemme uuden Waltti-lippu-ja maksujärjestelmän testaukseen ja tiedonsiirtoon liittyvää ongelmaa.


Kela-koulumatkatukilippujen myynti ja kelpoisuus

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Kela-tuetut Waltti-kausiliput ovat myynnissä vain Linkki-palvelupisteessä (Asemakatu 7). Myös ELY-keskuksen Waltti-liikenteen Jyväskylä–Hankasalmi -yhteysvälin kulkemiseen tarkoitetut Kela-matkatukiliput hankitaan Jyväskylän Linkki-palvelupisteestä.

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Waltti-kausilipulla voi sen voimassaoloaikana ja –vyöhykkeillä tehdä rajattoman määrän matkoja paikallisliikenteen linjoilla 1–39 (ei 13M) ja 42. Keski-Suomen ELY-keskuksen Waltti-liikenteessä linjalla 43 voi Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Waltti-lipulla matkustaa välillä Jyväskylä–Lievestuore–Jyväskylä. Sen sijaan Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Waltti-liput eivät kelpaa seutuliikenteen linjoilla 40 ja 41.

Seutuliikenteen linjoilla matkustamiseen oikeuttavia Kela-koulumatkatukilippuja myy Jyväskylän Matkahuolto. Matkahuollon sarja- tai kausilipulla voi matkustaa myös Jyväskylän seudun joukkoliikenteen vuoroilla lipulle määriteltyjen kilometrirajojen puitteissa. Matkahuollon sarjalipulla ei kuitenkaan ole vaihto-oikeutta Jyväskylän seudun joukkoliikenteen vuoroilla matkustaessa, vaan jokainen matka veloitetaan sarjalipulta erikseen.

Lisätietoja Kela-koulumatkatuetuista Waltti-lipuista: http://linkki.jyvaskyla.fi/info.

12.8.2015Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje