Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Aaltoja!-kulttuurilehti jaetaan tänään 89 000 talouteen Keski-Suomessa

Aaltoja! -lehti jaetaan joka kotiin keskiviikkona 12.8.

Aaltoja! kerää yksiin kansiin jyväskyläläisen kulttuuriannin syksyltä 2015. Lehdestä löytyy muun muassa Jyväskylä Sinfonian, Jyväskylän kaupunginteatterin, museoiden, liikunnan, Valon kaupungin ja Lasten Lystin tapahtumatarjontaa. Lehti palvelee sekä alueen asukkaita että Jyväskylään tulevia matkailijoita.

Aaltoja! jaetaan koteihin keskiviikkona 12.8. Jyväskylän, Muuramen, Laukaan, Äänekosken ja Suolahden taajama-alueilla. Jakelu kattaa Keski-Suomessa 89 000 taloutta. Lisäksi lehteä on saatavilla Jyväskylän hotelleissa, matkakeskuksessa, Kaupunginteatterilla, museoissa, Keski-Suomen kirjastoissa ja valtakunnallisesti lippupisteissä ja kaupunkien matkailutoimistoissa.

Aaltoja! lehden voit lukea myös Jyväskylän kaupungin verkkosivuilta: http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/aaltoja. Tutustu lehteen ja anna siitä palautetta palaute.aaltoja@jkl.fi.

Nyt ilmestyvä lehti on kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Aaltoja! -lehden 15. numero. Seuraava Aaltoja! ilmestyy tammikuussa 2016.

Lisätietoja
Antti Laukkarinen, päätoimittaja, p. 014 266 4011
Sirkka Helke, tiedottaja, p. 014 266 4174

12.8.2015Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje