Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Palveluliikenteen Kyytiveikko ja Poimuri aloittavat liikennöinnin jälleen maanantaina 3.8.

Jyväskylän kaupungin palveluliikenteen Kyytiveikko ja Poimuri aloittavat liikennöinnin jälleen maanantaina 3.8.

Jyväskylän kaupungin järjestämä palveluliikenne aloittaa liikennöinnin uudelleen maanantaina 3.8. Palvelusta vastaa uutena liikennöitsijänä Tilausajot Mennään Bussilla Oy. Palveluliikenne on kaikkien asukkaiden käytössä olevaa, joustavaa joukkoliikennettä, joka mahdollistaa myös henkilökohtaisempaa palvelua tarvitsevien asiakkaiden liikkumisen. Palveluliikenteen autot tunnetaan Jyväskylässä Kyytiveikkona ja Poimurina Autojen reitit suuntautuvat Jyväskylän keskustaan, aluekeskuksiin, terveysasemille tai muihin palvelupisteisiin. Autot ovat ilmastoituja ja esteettömiä pienoisbusseja. Myös pyörätuolilla matkustaville on paikkoja.

Palveluliikenteen kyytiin pääsee soittamalla autokohtaiseen puhelinnumeroon. Autoja on yhteensä kuusi ja autot liikennöivät samoilla aikatauluilla ja päiväkohtaisilla reiteillä kuten aiemminkin, myös autojen puhelinnumerot ovat pysyneet ennallaan. Autojen aikataulut sekä autokohtaiset tilausnumerot löytyvät osoitteesta http://www.jyvaskyla.fi/liikenne/palvelu.

Palveluliikenne käynnistyy elokuun alusta uuden liikennöitsijän kanssa poikkeuksellisen lyhyellä valmisteluajalla. Pikaisesta uudelleenjärjestelystä johtuen palveluliikenteen autoissa ei ole vielä ensimmäisten viikkojen aikana kortinlukijoita eikä maksupäätelaitteistoa. Asiakkaiden on hyvä varautua maksamaan matka käteisellä. Matkasta veloitetaan elokuun ajan Matkahuollon kilometripohjaisen hinnoittelun mukaan, mutta syyskuun alussa myös palveluliikenne siirtyy Waltti-lippujärjestelmään.

Myös päiväkeskusasiakkaiden kuljetukset käynnistyvät maanantaina 3.8. Näissä kuljetuksissa liikennöitsijöinä toimivat Tilausajot Mennään Bussilla Oy ja Jyvässeudun taksiautot. Päiväkeskusasiakkaiden on hyvä olla yhteydessä omaan päiväkeskukseensa, jos heillä on kuljetuksiin liittyviä kysymyksiä.

Lisätietoja:
Jyväskylän kaupunki, kuljetussuunnittelija Sari Hyötyläinen, p. 014 266 7707, sari.hyotylainen[at]jkl.fi

30.7.2015Antti Laukkarinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje