Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Lounaispuiston yhteislauluillassa Jyväskylässä lauletaan ruoka- ja juomalauluja

Lounaispuiston yhteislauluillassa Jyväskylässä lauletaan ruoka- ja juomalauluja

Lounaispuiston Kesän seuraavassa yhteislauluillassa 28.7. klo 18 lauletaan ruoka- ja juomalauluja. Lauluiltoja vetää tuttuun tapaan Konsta Niskavaara, tällä kertaa Energia-yhtyeen säestämänä. Lauluvihkot jaetaan paikan päällä. Noin tunnin kestävään tilaisuuteen on vapaa pääsy.

- Ruoka- ja juomalaulut on tämän kesän yhteislauluiltojen suosikkiteemani, kommentoi Konsta Niskavaara. Kappaleiden valitseminen tähän teemaan oli hauskaa puuhaa ja teimme sitä pilke silmäkulmassa. Pieni huumorilla höystäminen kuuluu meidän tapaamme työskennellä ja se on näkynyt muissakin yhteislauluilloissa, Niskavaara kertoo.

Hulvaton lauluilta käynnistyykin rempseästi kappaleella Baarikärpänen. Illan aikana päästään laulaen maistelemaan mm. Jäätelökesää, Suklaasydäntä ja Mustikkasuuta.

Lounaispuiston Kesän Lauluiltojen kanssa järjestetään vuoroviikoin Puistotansseja. Tiistaina 4.8. kesän viimeisissä puistotansseissa päästään tutustumaan vauhdikkaisiin Rock’n’Swing -tansseihin. Lauluillat ja Puistotanssit järjestetään yhteistyönä Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelujen ja Keski-Suomen Tanssin Keskuksen kanssa.

Lounaispuiston kesän ohjelma: http://visit.jyvaskyla.fi/tapahtumat/lounaispuisto

Lisätietoja
Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut
Asta Kantonen
p. 014 266 1954
asta.kantonen(at)jkl.fi
http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut

24.7.2015Johanna Rossi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje