Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyten toiminta jatkuu supistettuna kesäsulkujen jälkeen

Jyten toiminta jatkuu supistettuna kesäsulkujen jälkeen

Jyten toiminta jatkuu supistettuna kesäsulkujen jälkeen 3.8.2015. Säynätsalon terveysasemalla toimii sairaanhoitajan vastaanotto normaalisti. Lääkäripalvelut pysyvät Kyllön terveysasemalla ainakin elokuun ajan. Lääkärien ja sairaanhoitajien palvelut uuden palveluntuottajan voimin käynnistyvät Korpilahdella 1.9.2015. Elokuun ajan Korpilahden terveysasema toimii hoitajavetoisesti ja lääkäripalvelut tuotetaan Muuramen terveysasemalla.

Tikkakosken terveysaseman terveyspalvelut tuotetaan Palokan terveysasemalla syyskuun loppuun asti. Lääkärien ja sairaanhoitajien palvelut uuden palveluntuottajan voimin käynnistyvät 1.10.2015. Ulkoinen palveluntuottaja Mediverkko tiedottaa Tikkakosken ja Korpilahden toiminnoista ja käytännön järjestelyistä tarkemmin elo-syyskuun aikana.

Kuokkalan terveysasemalla laboratorionäytteiden ottaminen on lopetettu. Jatkossa laboratoriokäynnit tulee hoitaa muissa Fimlabin näytteenottopisteissä. Lisätietoja www.laboratorio.fi ja sieltä Ajanvaraus – Keski-Suomi.

Vaajakosken terveysaseman toiminta jatkuu supistetusti elokuun ajan.

Terveysasemilta muistutetaan, että lääkäreiden ja hoitajien vastaanottoajat tulee varata oman terveysaseman ajanvarausnumeroista, joista ohjataan tarvittaessa toiseen toimipisteeseen.
Lisätietoja: vs palvelujohtaja Marja Autere, p. 040 558 3091

23.7.2015Eveliina Välimäki

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje