Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Romantiikkaa Jyväskylän Lounaispuistossa 14.7.

Romantiikkaa Jyväskylän Lounaispuistossa 14.7.

Lounaispuiston Kesän seuraavassa yhteislauluillassa 14.7. kello 18 teemana on ”Romantiikkaa Lounaispuistossa”. Lauluiltoja vetää tuttuun tapaan Sputnik-yhtye, solistinaan tällä kertaa näyttelijä Paavo Honkimäki. Lauluvihkot jaetaan paikan päällä. Noin tunnin kestävään tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Teema on jatkumoa viimekertaisesta yhteislauluillasta, jossa laulettiin rakkauden sävelmiä. Romantiikka-teemaan on valittu lauluja pilke silmäkulmassa, sillä laulamaan päästään muun muassa kappaleita Matkalla pohjoiseen ja Rentun ruusu. Romantiikkaa on luvassa myös sanan perinteisessä merkityksessä kappaleissa Katson autiota hiekkarantaa ja Moskovan valot.

Lounaispuiston Kesän Lauluiltojen kanssa järjestetään vuoroviikoin Puistotansseja. Tiistaina 21.7. puistossa tehdään aisteja herkistävä ja ympäristöä tutkiskeleva kävelykierros Helena Ratisen johdolla. Lauluillat ja Puistotanssit järjestetään yhteistyönä Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelujen ja Keski-Suomen Tanssin Keskuksen kanssa.

Lounaispuiston kesän ohjelma: http://visit.jyvaskyla.fi/tapahtumat/lounaispuisto

Lisätietoja: Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut, Asta Kantonen, p. 014 266 1954, asta.kantonen(at)jkl.fi, http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut

10.7.2015Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje