Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tankotanssia Jyväskylän Lounaispuistossa 7.7.

Tankotanssia Jyväskylän Lounaispuistossa 7.7.

Lounaispuiston kesän ohjelmassa on tiistaina 7.7. kello 18 tankotanssia. Yleisöllä on mahdollisuus kokeilla lajin alkeita ulkoilmassa ja päästä näkemään myös kaksi tanskotanssiesitystä. Noin tunnin kestävään tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tankotanssikoulu Ready Set Pole järjestää jyväskyläläisille ainutlaatuisen tilaisuuden päästä tankotanssimaan ulkona! Puistotanssi-illan starttaa kaksi tanssiesitystä, joiden jälkeen tangoilla harjoitellaan jamihengessä lajin alkeita; pyörähdyksiä, kiipeämisiä ja jännittäviä temppuja. Tankotanssia ovat tervetulleita kokeilemaan kaikenikäiset, eikä aikaisempaa tanssikokemusta tarvita. Tule kokeilemaan uutta ja nauttimaan kesäisistä esityksistä!

Lounaispuiston Kesän tanssi-iltojen kanssa järjestetään vuoroviikoin yhteislauluiltoja. Tiistaina 14.7. puistossa lauletaan lauluja teemalla romantiikkaa Lounaispuistossa. Lauluvihkot jaetaan paikan päällä. Puistolaulut ja Puistotanssit järjestetään yhteistyönä Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelujen ja Keski-Suomen Tanssin Keskuksen kanssa.

Lounaispuiston kesän ohjelma: http://visit.jyvaskyla.fi/tapahtumat/lounaispuisto

Lisätietoja: Keski-Suomen Tanssin Keskus, Hanna Rautio, p. 045 864 3884, hanna.rautio(at)sisasuomentanssi.fi, www.tanssinkeskus.fi

3.7.2015Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje