Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Lukkarinpuistolle sekä Härköviidan ja Tuukkasenlammen puistoille kunnostussuunnitelmat

Jyväskylän Lukkarinpuistolle sekä Härköviidan ja Tuukkasenlammen puistoille kunnostussuunnitelmat

Jyväskylän kaupungin liikenne- ja viheralueiden palvelualue teettää puistojen vihersuunnitelmia. Lukkarinpuisto sekä Härköviidan ja Tuukkasenlammen puistot on tarkoitus kunnostaa vuonna 2016.

Suunnitelmat löytyvät kaupungin osoitteesta http://www.jyvaskyla.fi/puistot/viherrakennussuunnitelmat ja niistä voi antaa palautetta 31.7.2015 saakka osoitteeseen leena.rapo@jkl.fi.

Lukkarinpuiston ja Härköviidan korttelileikkipuistojen toiminnot on ensisijaisesti suunnattu 0–12-vuotiaille, kuitenkin niin, että eri ikäryhmille on omia välineitä.

Suunnitelmissa on tarkasteltu alueiden käyttö uudelleen, poistettu vanhat ja huonokuntoiset välineet, uusiokäytetty kunnossa olevat välineet sekä osin kokonaan uusittu joitakin välineitä. Jokainen kohde on omaleimainen, uniikki ja kohdekohtaisesti suunniteltu turvallisuusnormit huomioon ottaen.

Alueiden kalusteet uusitaan samalla ja korttelileikkipuistoissa myös valaistus uusitaan käyttäjäystävällisemmäksi ja taloudellisemmaksi. Kasvillisuutta uusitaan ja lisätään tai poistetaan tarpeen mukaan.


Lisätietoja kohteista saa suunnittelijoilta:
- Lukkarinpuisto: VRJ group Oy, Katja Ropanen, p. 050 365 8877, katja.ropanen[at]vrj.fi
- Härköviidan puisto: Viherteema Oy, Jarmo Väisänen, p.050 064 4970, jarmo.vaisanen[at]viherteema.fi
- Tuukkasenlammen puisto: Finnish Consulting Group, Jarmo Silvennoinen, p.040 590 5105, jarmo.silvennoinen[at]fcg.fi

3.7.2015Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje