Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Luvattomia mainoksia, opasteita ja muita kylttejä poistetaan Jyväskylässä tehostetusti heinä-elokuussa

Luvattomia mainoksia, opasteita ja muita kylttejä poistetaan Jyväskylässä tehostetusti heinä-elokuussa

Jyväskylän kaupunki ryhtyy tehostetusti poistamaan luvattomia kylttejä katualueilta heinä-elokuun aikana. Ensisijaisesti kyltin omistajaan pyritään olemaan yhteydessä, mutta tarvittaessa kyltit voidaan kuitenkin poistaa myös omistajaa kuulematta.

Poistamisesta aiheutuneet kustannukset voidaan periä kyltin omistajalta, joten ylimääräisten kustannusten välttämiseksi kaupunki kehottaa luvattomien kylttien omistajia itse poistamaan katualueille pystyttämänsä kyltit.

Kaupungin poistamia kylttejä säilytetään urakoitsijan varastoalueella 30 vuorokauden ajan ja tänä aikana omistaja voi tiedustella kylttiensä perään Palvelupiste Hannikaisesta puhelinnumerosta 014 266 5025 maanantaista perjantaihin kello 8-15.

Jyväskylän kaupungin katualueille on vuosien saatossa kertynyt luvattomia mainoksia, opasteviittoja tai muita luvattomia kylttejä. Monet näistä ovat jo huonokuntoisia, ne on asetettu risteysten näkemäalueille, tai ne ovat paikoissa joissa ne vievät liiaksi liikenteen huomiota.

Kaupungin katualueet on varattu ensisijassa liikennettä sekä sitä palvelevia liikennemerkkejä ja muita katukalusteita varten. Kadunpitäjän roolissa kaupungilla on velvollisuus varmistaa edellytykset turvalliselle ja esteistä vapaalle liikkumiselle.


Lisätietoja: liikenteenohjausinsinööri Heikki Vikki, p. 014 266 0547, heikki.vikki[at]jkl.fi

3.7.2015Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje