Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Yhteislauluillat Lounaispuistossa alkavat 16.6.

Yhteislauluillat Lounaispuistossa alkavat 16.6.

Kesäiset lauluillat Jyväskylän Lounaispuistossa alkavat tiistaina 16.6. klo 18. Lauluiltoja vetää tuttuun tapaan Konsta Niskavaara ja Sputnik-yhtye. Lauluvihkot jaetaan paikan päällä. Noin tunnin kestävään tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Ensimmäisen lauluillan teemana ovat iskelmät ja suomalaiset radiohitit ja sen mukaisesti lauletaankin yhdessä tuttuja hittikappaleita, kuten surumieliset Hopeinen kuu ja Kaduilla tuulee sekä myös hulvattomampaa kesäillan fiilistelyä Dirlandaan ja Kalakukon tahtiin. Puistolauluihin voit tulla yksin, perheen tai ystävien kanssa nauttimaan leppoisasta kesäillasta!

Lounaispuiston Kesän Lauluiltojen kanssa järjestetään vuoroviikoin Puistotansseja. Tiistaina 23.6. on luvassa Puutarhatonttujen Taimin ja Toimin koko perheelle suunnattu lastentanssipuutarhajuhla. Lauluillat ja Puistotanssit järjestetään yhteistyönä Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelujen ja Keski-Suomen Tanssin Keskuksen kanssa.

Lounaispuiston kesän ohjelma: http://visit.jyvaskyla.fi/tapahtumat/lounaispuisto

Lisätietoja:
Asta Kantonen
Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut
p. 014 266 1954
asta.kantonen(at)jkl.fi
http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut

12.6.2015Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje