Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Pitkäkadulla ja Ihantolantiellä tehdään juhannusviikolla kadunvarsipysäköinnin estäviä päällystystöitä

Pitkäkadulla ja Ihantolantiellä tehdään juhannusviikolla kadunvarsipysäköinnin estäviä päällystystöitä

Harjun länsipuolelle sijoittuvan Pitkäkadun ja Ihantolantien ajoratapäällysteiden uusimistyöt alkavat maanantaina 15.6. vanhan päällysteen jyrsinnöillä. Katuosuuksia päällystetään uudelleen tiistain 16.6. ja torstain 18.6 välisenä aikana. Kadunvarsipysäköinti on työmaa-alueella 15.-18.6. kestävän työn ajan kokonaan kiellettyä.

Pysäköintiä ohjaavat liikennemerkit on alueella työn ajaksi huputettu ja pysäköintikiellosta tiedotetaan myös erillisissä työmaakylteissä. Työmaa-alueella on liikenteenohjaus ja liikenne ohjataan yhtä kaistaa pitkin työkohteen ohi. Ajoneuvoliikennettä työmaa-alueella kannattaa mahdollisuuksien mukaan välttää sekä käyttää vaihtoehtoisia reittejä kulkemiseen.
Pitkäkadun ja Ihantolantien uudelleenpäällystystöistä vastaa Jyväskylän kaupungin liikenne- ja viheralueiden toimialue. Kaupungin päällystysurakoinnit hoitaa Lemminkäinen Infra Oy.
Työkohteet esittävä kartta löytyy osoitteesta http://www.jyvaskyla.fi/kadut/paallystys.
Lisätiedot: työmaapäällikkö Jonne Lätti, Lemminkäinen Infra Oy. p. 020 715 8078, jonne.latti[at]lemminkainen.com
10.6.2015Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje