Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Löytöveneitä huutokaupataan kaupungin varastoalueella Mustankorkealla 16.6.

Löytöveneitä huutokaupataan Mustankorkean varastoalueella 16.6.

Kaupungin soutuvenepaikoille ja rannoille hylättyjen veneiden huutokauppatapahtuma järjestetään tiistaina 16.6. kaupungin varastoalueella Mustankorkealla Ronsuntaipaleentie 204:ssä. Myytäviin veneisiin voi tutustua paikan päällä kello 12.00 alkaen.

Venehuutokauppa käynnistyy kello 17.00 ja meklarina toimii Erkki Savolainen, joka poliisin työuransa aikana on meklaroinut useita löytöpyörien ja –veneiden huutokauppoja. Veneet myydään siinä kunnossa, kun ne myyntihetkellä ovat. Ostohinta tulee maksaa käteisellä, pankki- ja luottokortit eivät käy. Ostetuilla veneillä ole palautusoikeutta ja uuden omistajan tulee viedä ne huutokauppapaikalta pois ostopäivän aikana.
Myytävät veneet on otettu talteen kesällä 2014, kun niiden omistajat eivät reagoineet veneistä annettuihin siirtokehotuksiin. Veneitä on säilytetty kaupungin varastossa ja ne ovat siirtyneet kuuden kuukauden varastointiajan jälkeen kaupungin omaisuudeksi. Poliisi on tarkastanut, että kaupattavien joukossa ei ole varastetuiksi ilmoitettuja veneitä.
Lisätietoja: katu- ja satamamestari Jan Viilos p. (014) 266 5143, jan.viilos[at]jkl.fi
10.6.2015Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje