Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kesätapahtumien Jyväskylä -esite on ilmestynyt

Kesätapahtumien Jyväskylä -esite on ilmestynyt

Jyväskylän kesätapahtumat löytyvät nyt kätevästi yksistä kansista. Kaupunkilaisille ja matkailijoille suunnattu Kesätapahtumien Jyväskylä -esite jatkaa edelliskesän KesäAaltoja -lehden jalanjäljissä, koostaen kesän ykköstapahtumat ja vapaa-ajan vinkit yhteen. Tänä vuonna tiedot löytyvät esitteestä suomeksi ja englanniksi.

Kesän suurimpien yleisötapahtumien lisäksi lehden sivuille on koostettu tietoa urheilu- ja liikuntatapahtumista, kesän opastetuista kierroksista, kesäteattereista sekä museoiden ja gallerioiden kesänäyttelyistä. Yksityiskohtaisemmin lehtisessä kerrotaan 60-vuotista taivaltaan juhlivasta kaupunkifestivaali Jyväskylän Kesästä, Jyväskylän kansainvälisimmästä vuosittain järjestettävästä tapahtumasta Neste Oil Rallista, kaupunkilaisten kesäolohuoneeksikin tituleeratusta Lutakon satama-alueesta sekä lapsiperheille suunnatusta Lasten Löytöretkistä. Yksittäisten tapahtuma-alueiden ohjelmista esitellään Kankaan kesä ja Lounaispuiston kesä.

Esite on noudettavissa useista jakelupisteistä ympäri Jyväskylää, muun muassa Jyväskylä-infon matkailuneuvonnasta, Asemakatu 7. Tietopaketti on hyvä ottaa talteen jo kesän alussa, jotta sen äärelle voi palata useampaan kertaan kesän aikana. Paikallisten jakelupisteiden lisäksi esitettä on jaossa valtakunnallisesti eri kaupunkien ja kuntien matkailupalveluissa.

Esitettä voi selailla myös sähköisesti:
Kesätapahtumien Jyväskylä 2015
Summer Events in Jyväskylä 2015

Esitteen julkaisija: Jyväskylän kaupunki
Toteutus: Visit Jyväskylä

Lisätietoja:
viestintä- ja markkinointikoordinaattori Susanne Sarvilinna, p. 0400 885 786

2.6.2015Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje