Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » 1.9. alkaen Jyväskylän kaupungille lähetettävä laskut bitteinä paperin sijaan

1.9. alkaen Jyväskylän kaupungille lähetettävät laskut bitteinä paperin sijaan

Jyväskylän kaupunki ottaa 1.9.2015 alkaen vastaan vain sähköisiä laskuja. Tällä hetkellä kaupungin vastaanottamista laskuista noin 70 % on jo sähköisiä. Viimeinen rutistus sähköisiin laskuihin siirtymisessä on alkanut kirjekampanjalla kesäkuun vaihteessa. Hieman yli 2000:lle kaupunkia paperilaskulla laskuttaneelle on lähtenyt kirje, jossa kerrotaan aikataulusta ja annetaan ohjeet sähköiseen laskutukseen siirtymisestä.

Sähköiset laskut kaupungille voi lähettää kahdella tapaa: oman verkkolaskuoperaattorin kautta tai tekemällä lasku kaupungin maksuttoman verkkolaskutusportaalin kautta. Kaupungin sähköiset verkkolaskuosoitteet ja ohjeet sähköisten laskujen lähettämiseen löytyvät osoitteesta: http://www.jyvaskyla.fi/laskut/ kohdasta ”Laskutan kaupunkia”.

Kaupunkia laskuttavat yritykset, yhteisöt ja yksittäiset laskuttajat voivat olla kaupunkia koskevissa laskutusasioissa yhteydessä laskuttamaansa yksikköön. Verkkolaskutusvaihtoehdoista saa lisätietoja pankeista tai muista verkkolaskupalveluja tarjoavista yrityksistä. Kaupungin tarjoamaan laskuttajaportaaliin ohjeet löytyvät osoitteesta: http://www.jyvaskyla.fi/talouskeskus/laskut/toimittajaportaali.

Lisäksi Jyväskylän kaupungin talouskeskus neuvoo laskuttajia verkkolaskutukseen siirtymiseen liittyvissä kysymyksissä numerossa 014 266 0104 arkisin klo 9-15 ja sähköpostitse: talous.ostolaskutpk@jkl.fi.

Lisätietoja kampanjasta:
Jyväskylän kaupunki, laskentapäällikkö Vesa Voutilainen, p . 014 266 1489
Talouskeskus -liikelaitos, palvelupäällikkö Arja Isotalus, p. 014 266 1477

1.6.2015Antti Laukkarinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje