Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kevätsiivoustalkoiden roskasaalis nousi 12 tonniin

Jyväskylän kevätsiivoustalkoiden roskasaalis nousi 12 tonniin

Toukokuun alussa järjestetyissä koko kaupungin yhteisissä siivoustalkoissa kerättiin Jyväskylän puistoista ja kävelyteiden varsilta yli 12 tonnia roskaa. Siivouspäivään osallistui noin 14 000 talkoolaista: koululaisia, opettajia, asukasyhdistyksiä, taloyhtiöitä, seuroja sekä yksittäisiä asukkaita. Mukana talkoissa oli 44 koulua ja noin 60 muuta talkooporukkaa.

– Kiitos kaikille siivouspäivään osallistuneille ja talkoojärjestelyissä mukana olleille! On hienoa, että näin moni on kiinnostunut ympäristöstä ja valmis myös itse toimimaan yhteisen hyvän eteen, vuodesta toiseen. Eipä taida kovin montaa kaupunkia löytyä, jossa yhtä suurella porukalla siivotaan yleisiä alueita, kehuu Jyväskylän kaupungin ylläpitohortonomi Tarja Ylitalo.

Siivoustalkoiden järjestämisestä ja kustannuksista vastaa vuosittain Jyväskylän kaupunki. Talkooporukat organisoivat itsenäisesti omat tapahtumansa. Tapahtumaa tukevat Mustankorkean jätteenkäsittelykeskus ja Total Kiinteistöpalvelut Oy. Siivoustalkoiden järjestelyissä on mukana JAPA ry, joka on jyväskyläläinen kestävää kehitystä edistävä yhdistys.

Lisätietoja:
www.sotkutontapaivaa.fi
– ylläpitohortonomi Tarja Ylitalo, Jyväskylän kaupunki, p. 014 266 5151, tarja.ylitalo[at]jkl.fi
– koordinaattori Kati Kankainen, JAPA ry, p. 040 036 1365, kati.kankainen[at]jkl.fi

22.5.2015Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje