Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Lilliputin leikkipuisto suljettiin ilkivallanteon vuoksi Vaajakoskella

Lilliputin leikkipuisto suljettiin ilkivallanteon vuoksi Jyväskylän Vaajakoskella

Vaajakosken Haapatiellä sijaitseva Lilliputin leikkipuisto jouduttiin turvallisuussyistä sulkemaan torstaina 21.5., koska puiston leikkivälineet ja turva-alustat oli kauttaaltaan sotkettu bensiinillä.

– Bensiiniä oli levitetty leikkialueelle ja leikkivälineisiin niin laajalti, että lasten turvallisuuden vuoksi koko puisto oli asetettava käyttökieltoon. Leikkivälineiden puhdistaminen vaatii erikoisaineita, ja todennäköisesti ainakin osa likaantuneista turva-alustoistakin joudutaan vaihtamaan. Kustannukset ovat tuntuvia, harmittelee Jyväskylän kaupungin ylläpitohortonomi Tarja Ylitalo.

Kaupunki on tehnyt asiasta rikosilmoituksen ja toivoo asukkaiden ilmoittavan mahdollisista havainnoistaan poliisille, jotta tekijät saadaan selville ja vastuuseen teostaan.

Puisto on käyttökiellossa, kunnes paikat saadaan puhdistettua turvalliseen kuntoon. Korjaustöiden ajan lähimmät korvaavat leikkipuistot ovat Vaajakoskella Linnatien päässä sijaitseva Linnanpuisto ja Haaparinteentiellä sijaitseva Haaparinteenpuisto.

Lisätiedot: ylläpitohortonomi Tarja Ylitalo, p. 014 266 5151, tarja.ylitalo[at]jkl.fi

21.5.2015Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje