Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kevään viimeinen sosiaaliohjauksen päivystys Säynätsalossa, Jyväskylässä maanantaina 25.5. – palvelu jatkuu syyskuussa

Kevään viimeinen sosiaaliohjauksen päivystys Säynätsalossa maanantaina 25.5. – palvelu jatkuu syyskuussa

Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityön sosiaaliohjaaja on ollut helmikuusta lähtien asiakkaiden tavattavissa maanantaisin Säynätsalon yhteispalvelupisteessä. Kevään viimeinen vastaanotto on maanantaina 25.5. Palvelu Säynätsalossa jatkuu syyskuussa, muutoin alueen sosiaaliohjaus toimii Hannikaisenkadun sosiaaliasemalla, kuten aiemminkin.

Matala kynnys rohkaisut asiakkaita yhteydenottoon

Alueen asiakkaat ovat löytäneet sosiaaliohjauksen palvelun kevään kokeilun aikana. Lähellä oleva palvelu ja kahden tunnin vastaanotto ilman ajanvarausta ovat madaltaneet sosiaaliohjauksen kynnystä.
– Matala kynnys on tuonut uusia asiakkuuksia ja osaan pulmista sosiaaliohjaaja on voinut puuttua jo varhaisessa vaiheessa, kuvaa johtava sosiaalityöntekijä Päivi Junnilainen.

Sosiaaliohjaaja on tavattavissa Säynätsalossa, osoitteessa Parviaisentie 9, keväällä vielä maanantaina 25.5. ajanvarauksella kello 10.30–13.00 ja ilman ajanvarausta kello 13.00–15.00. Muulloin alueen sosiaaliohjaajan kanssa asioidaan ajanvarauksella Hannikaisenkadun sosiaaliasemalla tai Säynätsalon yhteispalvelupisteen etäyhteydellä.

– Säynätsalon päivystysajalla ei ole tarkoitus korvata ajanvarausaikoja, vaan se on tarkoitettu asioiden pikaista kartoitusta, neuvontaa ja ohjausta varten. Mikäli asiakas kiinnittyy pidempikestoiseen asiakkuuteen, hänen on mahdollista hoitaa asioitaan sosiaaliasemalla tai vaihtoehtoisesti etäpalveluyhteydellä, mikäli keskustaan liikkuminen on hankalaa, Junnilainen selvittää.

Sosiaaliohjauksen ajanvarauksen soittoajat ovat ma, ke–pe klo 9–10 ja ti klo 14–15, numerossa 014 266 7512. 1.6. alkaen ajanvaraus ma, ke, pe klo 9–10, ti ja to klo 14–15.

Säynätsalon sosiaaliohjauksen syksyn aikataulusta tiedotetaan elokuussa tarkemmin.

www.jyvaskyla.fi/sosiaalipalvelut/sosiaaliasemat/saynatsalo

Lisätietoja:
johtava sosiaalityöntekijä Päivi Junnilainen, p. 014 266 3403 ja palvelujohtaja Ritva Anttonen, p. 014 266 3347

21.5.2015Tuija Ijäs

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje