Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tervetuloa Studio Vuorovaikutukseen

Tervetuloa Studio Vuorovaikutukseen

Jyväskylässä järjestettävien Arkkitehtipäivien yhteydessä kaupunkilaiset ovat tervetulleita osallistumaan Studio Vuorovaikutukseen lauantaina 23. päivänä toukokuuta Lyseon vanhaan juhlasaliin.

Jyväskylän kaupunki on mukana järjestämässä lauantaina kello 10.30 alkavaa studiota, jossa käydään keskustelua kolmesta eri asuinalueesta. Kortepohja, Kuokkala ja Lutakko ovat kaikki syntyneet yleisen arkkitehtuurikilpailun pohjalta.

Mukana keskustelussa ovat arkkitehtuurikilpailujen voittajat, arkkitehdit Bengt Lundsten, Juhani Boman ja Hennu Kjisik. Jokaisella alueella on oma joukkue, joissa suunnittelijan ohella asukkaina mukana ovat muun muassa Markku Andersson, Jussi Jäppinen ja Kauko Tuupainen. Keskustelua moderoi kaupunginvaltuutettu Eila Tiainen. Alueet esittelee Arkkitehti-lehden päätoimittaja Jorma Mukala.

Joukkueet pohtivat yhdessä yleisön kanssa muun muassa seuraavia kysymyksiä: Minkälaisten suunnitteluperiaatteiden pohjalta alueet ovat syntyneet? Mikä alueiden arkkitehtuurissa on kiinnostavaa? Miten alueet toimivat asukkaan näkökulmasta? Mikä muodostaa alueiden identiteetin? Minkälainen on alueen tulevaisuus?

Esillä on siis suomalaisen kaupunkisuunnittelun trendejä, periaatteita ja arkikokemuksia 1960-luvulta 2000-luvulle. Tervetuloa mukaan!


Studio vuorovaikutus
Lauantaina 23.5.2015 kello 10.30-13 (kahvia tarjolla kello 10 lähtien)
Lyseon vanha juhlasali
Yliopistonkatu 13
Jyväskylä


Lisätietoja:
Yleiskaavapäällikkö Leena Rossi p. 040 741 9187
Kaavasuunnittelija Taavi Tenhu p. 014 266 8970

19.5.2015Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje