Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Trailerit ojennukseen ja roskat pois veneiden talvisäilytysalueilta 31.5. mennessä

Trailerit ojennukseen ja roskat pois veneiden talvisäilytysalueilta 31.5. mennessä

Talvisen telakoinnin yhteydessä veneiden talvisäilytysalueille on jälleen kertynyt niille kuulumatonta kalustoa, varusteita ja jätettä. Jyväskylän kaupunki muistuttaa, että venepaikan siisteydestä huolehtiminen kuuluu paikan vuokranneen velvollisuuksiin, joten ylimääräiset tavarat ja jätteet tulee siivota pois ennen kesää.

Kaupunki toimittaa jokaiselle talvisäilytysalueelle maanantaihin 18.5. mennessä siirtolavan. Niihin kunkin vuokraajan tulee omatoimisesti siivota kuivajätteet venepaikaltaan ja sen ympäristöstä. Hyötyjätteet tulee toimittaa itse hyötyjätteiden keräyspisteisiin. Jyväskylän hyötyjätepisteiden ja vaarallisten jätteiden vastaanottopaikkojen tiedot löytyvät osoitteesta www.kierratys.info. Myös 18.5.–2.6.2015 kiertävää vaarallisten jätteiden keräystä voi hyödyntää, aikataulut ja keräysauton pysähdyspaikat löytyvät osoitteesta http://www.jyvaskyla.fi/jate/kevatkerays2015.

Siivousaikaa on sunnuntaihin 31.5. saakka, jonka jälkeen sotkuiseksi jääneet paikat siivoutetaan ja työstä laskutetaan kyseisten talvisäilytyspaikkojen vuokraajia. Myös alueella olevat, sinne kuulumattomat tavarat kerätään pois ja toimitetaan Mustankorkean jätteenkäsittelykeskukseen tai hävitetään muutoin asianmukaisella tavalla.

Siivouksen yhteydessä vuokraajan tulee siistiä myös talvisäilytyspaikan maa-alue. Lisäksi trailerit ja venepukit on laitettava ojennukseen välittömästi veneen vesillelaskun jälkeen. Korpilahden satamasta trailerit ja pukit on siirrettävä Tapulikujan päässä olevalle maa-alueelle, kuten edeltävinäkin vuosina.

Jyväskylän kaupungin veneiden talvisäilytyspaikka-alueet sijaitsevat Jyskän Haapalahdessa, Keljonkankaan Harakkasaaressa, Säynätsalon Louhunsalmessa ja Korpilahden satamassa.

Lisätiedot: katu- ja satamamestari Jan Viilos p. 014 266 5143, jan.viilos[at]jkl.fi

13.5.2015Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje