Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Seniorikuorojen laulu kajahtaa Jyväskylän Lounaispuistossa 21.5.2015 kello 18 alkaen

Seniorikuorojen laulu kajahtaa Jyväskylän Lounaispuistossa 21.5.2015 kello 18 alkaen

Jyväskylän kaupungin vanhuspalvelut järjestävät yhteistyössä kulttuuripalvelujen ja vanhusneuvoston kanssa perinteisen laulujuhlan jyväskyläläisille seniorikuoroille. Kevätlaulajaiset vietetään Lounaspuistossa 21.5 klo 18.00. Laulajaisissa esiintyy seitsemän kokoonpanoa. Tapahtuman juontaa Vesa Karvinen.

Viimeksi vuonna 2012 järjestetyt seniorikuorojen laulujuhlat on odotettu ja pidetty keväinen laulutilaisuus, jonne odotetaan taas monisatapäistä kuorolaulusta kiinnostunutta kuulijajoukkoa.

- Ihmiset ovat kovin toivoneet kevätlaulajaisia takaisin ohjelmistoon ja lopultakin Lounaispuistossa raikuu taas kuorolaulu, iloitsee laulajaisten taustavoimana toimiva Jyväskylän vanhusneuvoston puheenjohtaja Raili Rissanen.

Illan aikana luvassa monipuolinen kattaus Jyväskylän seniorikuorojen esityksiä

Esiintyjäkuoroina tapahtumassa ovat Akanat, Iltatähdet, Harmaat Herrat, Sointukuoro, Laulukuoro Kimalaiset sekä Ikääntyvien yliopiston Seniorikuoro. Myös Puhallinorkesteri Kajastus esiintyy kevätlaulajaisissa ja säestää myös kuorojen ja yleisön yhteislauluna laulettavan Keski-Suomen kotiseutulaulun. Kevätlaulajaisiin lippu maksaa 5 euroa ja sen voi ostaa portilta tapahtumaan tullessa.

Tulijoita muistutetaan siitä, että Lounaispuiston (Seminaarinkatu 34) läheisyydessä on rajoitetusti pysäköintitilaa, joten paikalle toivotaan saapumaan jalan tai julkisella liikenteellä.

Nuoremman polven tervehdyksen tilaisuuteen tuovat Vaajakummun koulun neljäsluokkalaiset, jotka vanhempineen järjestävät tapahtuman kahvituksen. Kahvia ja pullaa voi tilaisuudessa nauttia kahden euron hintaan.

Lisätietoja: Jyväskylän vanhusneuvoston puheenjohtaja Raili Rissanen, p. 050 375 2314 ja vanhuspalveluiden koordinaattori Sanna Lahdenperä p. 014 266 3858 tai sanna.lahdenpera(at)jkl.fi

Lisätietoja Lounaispuiston kesän ohjelmasta: http://visit.jyvaskyla.fi/tapahtumat/lounaispuisto

13.5.2015Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje