Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Asukasviihtyvyys kerrostaloissa aiheena Huhtasuon asukaskahveilla 21.5.

Asukasviihtyvyys kerrostaloissa aiheena Huhtasuon asukaskahveilla 21.5.

Miten kerrostalossa tutustutaan naapureihin? Mitä voisi tehdä yhdessä - piha-alueella, kerhohuoneissa? Entä yhteiset juhlat, tapahtumat, talkoot? Miten yhteinen toiminta toteutetaan, mitä se vaatii? Mitkä kaikki asiat vaikuttavat asukasviihtyvyyteen, miten viihtyvyyttä voisi parantaa kerrostaloissa?

Hyvinvointia Huhtasuolle –hankkeen järjestämillä asukaskahveilla torstaina 21.5. klo 18-20 Pupuhuhdan koulun ruokasalissa (Pupuhuhdantie 17) pohditaan asukasviihtyvyyttä kerrostaloissa. Keskustelussa on mukana asukkaita, vuokrataloyhtiöiden ja hankkeen edustajia. Tilaisuudessa kuullaan myös Valonmäki-projektista, joka toteutetaan Pupuhuhdassa.

Asukaskahveilla yleisö osallistuu keskusteluun. Kahvitarjoilu, tervetuloa!

Asukaskahvit on kaikille Huhtasuon asukkaille avoin keskustelutilaisuus, johon osallistuu asukkaiden lisäksi teemaan liittyviä asiantuntijoita ja virkamiehiä. Asukaskahvit on hyvä paikka tuoda uusia ideoita alueen palveluiden kehittämiseksi ja asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Asukaskahvien järjestäjänä on Jyväskylän kaupungin Hyvinvointia Huhtasuolle -hanke, jonka tavoitteena on luoda uusia mahdollisuuksia ja toimintamalleja asukkaiden omatoimiselle, hyvinvointia edistävälle toiminnalle. Hankkeella halutaan myös edistää julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden yhteistyötä Huhtasuon alueella.

Lisätietoja: Hyvinvointia Huhtasuolle -hanke
erikoissuunnittelija Jukka Laukkanen, p. 040 575 8260

12.5.2015Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje