Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Varhaiskasvatuksen uudessa liikunta- ja luontokerhossa vielä vapaita paikkoja

Varhaiskasvatuksen uudessa liikunta- ja luontokerhossa vielä vapaita paikkoja

Jyväskylän varhaiskasvatuspalveluissa käynnistyy uusi liikunta- ja luontokerho. Elokuussa alkavassa kerhossa on vielä vapaita paikkoja. Kerhoon haetaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.jyvaskyla.fi/paivahoito/sahkoinen_asiointi. Sähköisen hakemuksen lisätietoihin merkitään Liikunta- ja luontokerhon nimi ja oma asuinalue.

Kerhotoiminta on osa varhaiskasvatusta ja hyvä vaihtoehto kotona hoidettaville lapsille, joille halutaan säännöllistä ryhmätoimintaa. Liikunta- ja luontokerhot toimivat Mäki-Matin, Yrttisuon ja Palokan perhepuistojen yhteydessä. Kerho on tarkoitettu yli kolme vuotiaille lapsille ja kokoontuu kaksi kertaa viikossa. Kerhoa vetävät lasten liikunnan ammattitutkinnon suorittaneet lastentarhanopettaja ja lastenohjaaja.

–Liikunta- ja luontokerho tarjoaa lapsille aktiivista ja monipuolista toimintaa, jossa opetellaan perusliikuntataitoja ja tutustutaan luontoon. Kerho kokoontuu ulkona lähimetsässä retkeillen tai liikutaan alueiden lähiliikuntapaikkoja hyödyntäen, kuvaa päiväkodin johtaja Merja Hautakangas uuden kerhon toimintaa.

Palokassa toimii lasten liikunta- ja luontokerhon lisäksi liikunnallinen perhekerho, jonne perhe voi osallistua kaiken ikäisten lasten kanssa. Perhekerhoon haetaan samalla sähköisellä lomakkeella, kuin varhaiskasvatuksen muihinkin kerhoihin. Lisätietoihin maininta Palokan liikunnallisesta perhekerhosta.

Lisätietoja:
päiväkodin johtaja Merja Hautakangas, Mäki-Matin ja Nisulan päiväkodit, p. 014 266 3115

12.5.2015Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje