Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kesänavauskonsertti Jyväskylän Lounaispuistossa 20.5.

Kesänavauskonsertti Jyväskylän Lounaispuistossa 20.5.
- esiintyjänä Hullut Hattuset -yhtye

Keskiviikkona 20.5. klo 17.30 järjestetään Lounaispuistossa jo kuudetta kertaa kesänavauskonsertti lapsiperheille ja tällä kertaa lavan valloittaa Hullut Hattuset -lastenmusiikkiyhtye.

Hullut Hattuset on Joensuussa vuonna 2002 perustettu lastenmusiikkia soittava bändi. Se on ehtinyt toimintansa aikana keikkailla ympäri Suomea pääasiassa kouluissa, päiväkodeissa ja lastentapahtumissa. Hulluissa Hattusissa on tällä hetkellä perustajajäsenistä mukana Ville Karttunen (laulu, basso) ja Miihkali Jaatinen (kitara, laulu) ja lisäksi Jyväskylän keikalle tulee soittamaan rumpali Joni Leino.

Hullut Hattuset on ollut Itä-Suomessa lastenkulttuurin näkyvimpiä ja värikkäimpiä tekijöitä koko 2000-luvun. Yhtyeen musiikissa on aineksia monipuolisesti eri musiikkityyleistä ja -kulttuureista ja kiiteltyjen sanoitusten pääosassa ovat kiehtovat tarinat, joista löytyy paljon pohdittavaa niin lapsille kuin aikuisille.

Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja perusopetuspalvelujen järjestämään kesänavauskonserttiin on vapaa pääsy ja se kestää noin 45 minuuttia. Lounaispuiston (Seminaarinkatu 34) läheisyydessä on rajoitetusti pysäköintitilaa, joten paikalle toivotaan saapumaan jalan tai julkisella liikenteellä.

Hullut Hattuset konsertoi samana päivänä myös perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnassa mukana oleville lapsille. Suuren osallistujamäärän vuoksi konsertti järjestetään kahdessa erässä.

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Riikka Järvinen
p. 014 266 4043, riikka.jarvinen(at)jkl.fi

Jälkkärin ja koulun kerhotoiminnan koordinaattori Tella Vuolle-Oranen
p. 014 266 4036, tella.vuolle-oranen(at)jkl.fi

Kuvia esiintyjistä tiedotuskäyttöön:
http://www.hattuset.net/media.php

12.5.2015Pirjo Piispanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje