Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä Rock Academyn kevään viimeisessä klinikassa 20.5. laulaja Piritta Lumous

Jyväskylä Rock Academyn kevään viimeisessä klinikassa 20.5. laulaja Piritta Lumous

Jyväskylä Rock Academy –hankkeen kevään viimeisessä musiikkiklinikassa musiikistaan tarinoi tamperelainen laulaja, sanoittaja ja kirjailija Piritta Lumous. Avoin klinikka järjestetään Jyväskylän Veturitalleilla keskiviikkona 20.5. klo 18:00.

Piritta Lumous toimii sanoittajana useille yhtyeille ja Universal Music – äänitetuotantoyhtiölle. Lumouksen aiempiin yhtyeisiin kuuluu mm. Mellow, Not Guilty, Lumous ja Manzana. Lumous on lisäksi kirjoittanut kirjan Roadkill: Levottomuuden anatomia ja ohjannut musikaalin Tampere-talolla.

Jyväskylä Rock Academy ja Rock Academy Finland

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ylläpitämään Jyväskylä Rock Academyyn vuonna 2014 on valittu yhtyeet Borrelioosi, Iron Imperium ja Justice Theory sekä laulaja-lauluntekijä Hillaruovssut.

Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Veturitallien musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Valmennus tapahtuu musiikkiklinikoilla, keikoilla ja studioissa.

Rock Academy Finland -hanke on laajentunut Turun ja Jyväskylän lisäksi Tampereelle, Joensuuhun, Helsinkiin, Vantaalle, Espooseen ja Raumalle.

Lisätiedot:
Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4861

Esa Linna
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4244

7.5.2015Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje