Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Hilkka Hyttinen Jyväskylän kaupunginteatterin johtajaksi

Jyväskylän kaupunginteatterin johtajaksi Hilkka Hyttinen

Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja liikuntalautakunta valitsi 6.5. yksimielisesti Jyväskylän kaupunginteatterin johtajaksi filosofian maisteri, taidealojen opettaja, näyttelijä Hilkka Hyttisen. Hyttinen oli kuusihenkisen valmistelu- ja haastatteluryhmän yksimielinen ehdotus 21 hakijan ja kuuden haastatellun joukosta. Hyttisen kanssa neuvotellaan vielä tehtävässä aloittamisen ajankohdasta, joka on kuitenkin viimeistään 1.1.2016 alkaen.

Valinta tehtiin 5 + 3 vuoden määräajaksi ja siinä on noudatetaan kuuden kuukauden koeai-kaa. Varasijalle tehtävään valittiin teatterinjohtaja/ohjaaja Tiina Luhtaniemi. Teatterinjohtajan kokonaispalkaksi päätettiin 5.800 €/kk. Muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Valintaa valmistelleeseen lautakunnan nimeämään valmistelu- ja haastatteluryhmään kuuluvat lautakunnan jäsenet Juha Venäläinen ja Laura Piippo, kulttuuri- ja liikuntapalvelujen vastuualuejohtaja Ari Karimäki, rekrytointipäällikkö Sari Ropponen henkilöstöpalveluista, näyttelijä Jouni Salo Jyväskylän kaupunginteatterin näyttelijäyhdistyksestä sekä valosuunnittelija/valaistusmestari Tuukka Toijanniemi teatterityöntekijät ry:stä.

Lisätietoja:
Kulttuuri- ja liikuntapalvelujen palvelujohtaja Ari Karimäki, p. 64001


7.5.2015Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje