Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » #GameONjkl-pelitoiminta etsii tekijöitä Jyväskylän nuorista

#GameONjkl-pelitoiminta etsii tekijöitä Jyväskylän nuorista

Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden #GameONjkl-hanke etsii toimintaansa 13 – 29 vuotiaita nuoria. Vuoden 2015 aikana nuorten on mahdollista toteuttaa Jyväskylän alueen nuorisotiloilla digitaaliseen pelaamiseen liittyviä tapahtumia, laneja, turnauksia, työpajoja ja muita koulutuksia.

Ensimmäinen kokoontuminen pidetään 5.5.2015 klo 17:00 Jyväskylän Veturitalleilla. Pelitoiminnasta kiinnostuneet nuoret ja nuoret aikuiset voivat saapua kokoontumiseen valmiin idean kanssa tai suunnitella sitä paikan päällä.

#GameONjkl-pelitoiminta on osa Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden nuorisotyötä. Hanke on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama. Hankkeen tarkoituksena on järjestää nuorten kanssa pelitoimintaa ja – kasvatusta Jyväskylän kaupungin nuorisotiloille. Lisäksi hankkeen puitteissa järjestetään mediakasvatusaiheisia vanhempainiltoja.

Facebook: www.facebook.com/gameonjkl

Lisätietoja:

Miia Lyyra
projektityöntekijä
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
miia.lyyra@jkl.fi
014 266 4245

4.5.2015Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje