Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kansalaisopiston ja kaupunginkirjaston huutokaupassa tarjolla löytöjä ja laatutavaraa lauantaina 9.5.

Jyväskylän kansalaisopiston ja kaupunginkirjaston huutokaupassa tarjolla löytöjä ja laatutavaraa lauantaina 9.5.

Jyväskylän kansalaisopisto ja kaupunginkirjasto huutokauppaavat käytöstä poistettua irtaimistoa lauantaina 9.5. klo 11 alkaen Pääkirjasto–kansalaisopistolla (Vapaudenkatu 39–41). Huutokaupassa myydään mm. puu- ja metallityökoneita, käsityökaluja, höyläpenkkejä, ompelukoneita, kangaspuita, kalusteita, keittiötarvikkeita ja paljon sekalaista tavaraa.

Huutokaupan taustalla on kansalaisopiston luokkatilamuutokset ja esimerkiksi teknisen työn opetuksen siirtyminen Vaajakummun koululle kesällä 2015. Muutosten vuoksi laitteita, koneita ja kalustoa vapautui myytäväksi, ja kun hyväkuntoista tavaraa löytyi myös kirjastolta, syntyi idea huutokaupasta.

– Myynnissä on paljon laatutavaraa. Työkoneet, höyläpenkit ja kangaspuut houkuttelevat varmasti käsityöläisiä. Kalusteista ja pientavarasta on mahdollista tehdä edullisia löytöjä kotiin tai näin lomakauden kynnyksellä vaikkapa kesämökille, kansalaisopiston teknisen työn opettaja Timo Junkala vinkkaa.

Huutokauppameklarina toimii Martti Puomiranta. Lisäksi sisäpihalla on myynnissä mm. makkaraa, mehua ja kahvia opistolaisyhdistyksen toimesta.

Lista myytävistä tavaroista löytyy osoitteesta www.huutokaupat.com/158625

Myyntiehdot luetaan huutokaupan alussa. Huudetut tavarat tulee noutaa keskiviikkoon 13.5. klo 16 mennessä. Maksu huutokaupassa joko käteisellä tai kortilla.

Tervetuloa!

Lisätiedot:
www.jyvaskyla.fi/kansalaisopisto

Timo Junkala
teknisen työn opettaja
Jyväskylän kansalaisopisto
p. 0400 675 924

4.5.2015Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje