Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Varaamatta jääneitä venepaikkoja voi vuokrata vapaasti 4.5. kello 9.00 alkaen

Varaamatta jääneitä venepaikkoja voi vuokrata vapaasti 4.5. kello 9.00 alkaen

Viime kesän venepaikkavuokraajilta varaamatta jääneet venepaikat vapautuvat kaikkien halukkaiden vuokrattaviksi maanantaista 4.5. kello 9.00 alkaen. Venepaikan voi kesälle 2015 vuokrata käyttöönsä kirjautumalla kaupungin uuteen verkkopalveluun, lisätiedot löytyvät osoitteesta www.jyvaskyla.fi/satamat/venepaikat/varaus.

Sopivimmaksi katsomansa venepaikan voi valita verkkopalvelussa ja hoitaa paikkavuokran saman tien verkkomaksuna. Jos nettiä ei ole käytössä, venepaikan varaus ja maksaminen hoituu myös kaupungin kassapalvelupisteissä Jyväskylä-infossa (Asemakatu 7, palvelukassa ma-pe kello 9-16) sekä Säynätsalon aluetoimistossa (Parviaisentie 9, ma-pe kello 8.30–15.30).

Jyväskylän kaupungin venepaikkojen varauskäytäntö muuttui tänä keväänä. Aikaisemmin venepaikoista lähetettiin paperilasku kirjepostina kotiin, nyt venepaikkavaraus hoituu sähköisessä verkkopalvelussa ja maksaminen verkkopankissa. Muutoksen vuoksi vapaiden venepaikkojen määrä on tänä keväänä hieman normaalia suurempi, mikä tietää uusille venepaikkavuokraajille aiempaa enemmän valinnanvaraa.


Lisätiedot: Palvelupiste Hannikainen, p. 014 266 5025, palvelupistehannikainen[at]jkl.fi

30.4.2015Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje