Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tikkakosken monipalvelupisteen palveluista keskusteltiin asukasillassa 22.4.2015

Tikkakosken monipalvelupisteen palveluista keskusteltiin asukasillassa 22.4.2015

Jyväskylän kaupungin ja Kehittyvä Tikkakoski ry:n järjestämä asukasilta 22.4.2015 keräsi paikalle noin 70 henkilöä. Illan aikana keskusteltiin vilkkaasti monipalvelupisteen tämän hetkisistä suunnitelmista. Tikkakosken asukkaat kertoivat näkemyksiään palveluiden järjestämisestä ja ideoivat ryhmissä toimintoja ja tilojen käyttöä.

Tikkakosken monipalvelupiste sijoittuu entiselle terveysasemalle, jonka remontti on jo alkanut. Tarkoituksena on keskittää erilaisia toimintoja saman katon alle ja helpommin saavutettaviksi. Yhteisiin tiloihin on suunniteltu mm. lähikirjastoa, nuorisotilaa, lasten ja nuorten hammashoitoa, kuntoutus- ja terapiapalveluja, neuvolaa, laboratoriota, sairaanhoitaja- ja lääkäripalveluja sekä yhteispalvelupistettä. Monipalvelupisteen tilat ovat valmiit syksyllä 2015.

Asukasillassa saatua palautetta käytetään jatkovalmisteluissa ja toimitetaan päätöksentekijöille päätöksenteon tueksi. Hyvinvointipoliittinen toimikunta seuraa monipalvelupisteen suunnittelun etenemistä.

Jyväskylän kaupunginvaltuusto on päättänyt, että vuosien 2014 - 16 aikana valmistellaan monipalvelupisteitä Tikkakoskelle, Korpilahdelle, Säynätsaloon ja Huhtasuolle.

Yhteenveto Tikkakosken tilaisuudesta (pdf, 422 kt)
Paperisia versioita saa Tikkakosken lähikirjastossa ja yhteispalvelupisteessä, Kirkkokatu 11.
Yhteenveto löytyy myös Kehittyvä Tikkakoski ry:n Tikkakosken kyläsivuilta .

Monipalvelipisteet

Lisätietoja:
Päivi Haapajoki, Jyväskylän kaupunki, p. 014 266 7670, etunimi.sukunimi@jkl.fi
Annemari Sinikorpi, Kehittyvä Tikkakoski ry, p. 040 769 7180, etunimi.sukunimi@elisanet.fi

29.4.2015Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje