Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiointikanava DaisyNet uudistuu 1.5.2015 alkaen

Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiointikanava DaisyNet uudistuu 1.5. alkaen

Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakkaiden käytössä oleva sähköinen asiointikanava DaisyNet uudistuu 1.5.2015. Uudistuksen jälkeen järjestelmä on selkeämpi ja käytettävyydeltään asiakasystävällisempi.

1.5. jälkeen DaisyNettiin kirjaudutaan ensimmäisellä kerralla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella osoitteessa https://daisy.jkl.fi/DaisyNet2. Huoltaja saa itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Mikäli käyttäjätunnus tai salasana unohtuu, pääsee DaisyNet:iin kirjautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Vanha DaisyNet- osoite poistuu samalla käytöstä.

Uudistettu järjestelmä on helppokäyttöisempi ja lisää kodin ja päiväkodin yhteistyötä

Oleellisimpia muutoksia huoltajalle ovat hoitoaikojen varaamisen helpottuminen, viestiosuuden visuaalisuuden parantuminen sekä varattujen ja käytettyjen hoitoaikojen seuraamisen helpottuminen.

Hoitoaikojen varaaminen on selkeää ja helppoa uuden kalenteritoiminnon avulla. Hoitoajat tulee varata viikkoa ennen haluttua hoitopäivien alkua. Varaaminen lukkiutuu edeltävän viikon maanantaina klo 18. Vuorohoidon osalta varaukset tehdään maanantaihin klo 18 mennessä tulevasta lauantaista seuraavaan perjantaihin asti. Sisaruksille voi tehdä varauksen yhtä aikaa. Jatkossa ei vuorohoitoa varattaessa tarvitse enää merkitä huoltajan työaikoja järjestelmään. Varattujen ja käytettyjen hoitoaikojen yhteenveto löytyy jatkossa myös graafisesti ja yhteenveto on tulostettavissa. Lapsen tiedoista näkyvät jatkossa huoltajan yhteystiedot, lapsen allergiat ja varahakijat.

Uudistuksessa kodin ja päiväkodin yhteistyöhön saadaan myös uusia toimintoja. Viestit & Luvat –osiossa viestien ja lupakyselyjen rinnalle tulee uutena ilmoitustaulu, jossa päiväkoti tiedottaa omasta toiminnastaan.

Lisätietoja:
lapsen omasta hoitopaikasta
DaisyNet-pääkäyttäjät:
päiväkodinjohtaja Timo Korhonen, Tapiolan päiväkoti, p. 014 266 3125
päiväkodinjohtaja Taru Lahtinen, Säynätsalon päiväkoti, p. 014 266 3221
sovellusasiantuntija Paula Huovinen, varhaiskasvatus, p. 014 266 3093

28.4.2015Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje