Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän nuorisovaltuuston päätöksiä 21.4.2015

Jyväskylän nuorisovaltuusto kokousti tiistaina 21. huhtikuuta 2015 klo 17-19 Veturitalleilla.

Kokouksessa käsiteltiin muun muassa seuraavia aiheita:

Jäljelle jääneen hankerahan jako

Nuorisovaltuusto päätti avata haun helmikuun kokouksessa jakamatta jääneen hankerahan osalta. Helmikuussa jakamatta jäi yhteensä 2639,85 euroa. Hankeraha on suunnattu nuorten itse ideoimille ja toteuttamille hankkeille. Nyt avatussa haussa ensi sijalla ovat ne hankkeet, jotka hakivat helmikuussa rahoitusta hankkeelleen, mutta eivät sitä saaneet. Hankerahan hakuaika on 30.4. asti ja sitä haetaan sähköisellä lomakkeella. Lisätiedot, hakuohjeet ja sähköinen hakulomake löytyvät nuorisovaltuuston nettisivuilta www.jyvaskyla.fi/nuva.

Nuorisovaltuustojen huoneentaulun työstäminen

Nuorisovaltuusto mietti ja työsti ideoita nuorten kuulemiseksi. Nuorisovaltuusto pohti, että miten päättäjät ja nuorten kanssa työskentelevät aikuiset ottaisivat nuorten äänen paremmin huomioon ja toisaalta, miten nuorisovaltuusto kuulisi paremmin muita jyväskyläläisiä nuoria. Ideoista työstetään huoneentaulu, jonne tulee ideoita ja vinkkejä muistakin Keski-Suomen nuorisovaltuustoista.

Pöytäkirja on nähtävissä osoitteessa www.jyvaskyla.fi/nuva.

Lisätietoja:
Emilia Haapanen, Jyväskylän nuorisovaltuuston puheenjohtaja p. 014 266 4240
Eeva Mäntylä, koordinaattori – osallisuuskasvatus, p. 014 266 4230

22.4.2015Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje